«Τα πήρε» ο Κώστας Φραγκολιάς με τον Γιώργο Λιάγκα: «Δηλαδή συγγνώμη… ο Λιάγκας έφτιαξε τον Ουγγαρέζο»;

Η κόντρα του Λιάγκα και του Ουγγαρέζου συζητήθηκε σε όλες τις εκπομπές...

Must Read

Ράγισε το γυαλί της σχέσης του Δημήτρη Ουγγαρέζου και του Γιώργου Λιάγκα και έγινε θέμα προς συζήτηση μετά τις μπηχτές που πέταξε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 για τον πρώην συνεργάτη του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσω της εκπομπής της «Happy Day» αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από την «κόντρα» των δύο άλλοτε φίλων και τοποθετήθηκε λέγοντας πως: «Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι αισθάνεται αδικημένος, ότι ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκαν τέλεια τον χτυπάει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας άνθρωπος που δούλεψε κοντά μας και είχαμε και καλή σχέση δεν μπορεί να έχει την άποψή του».

«Ποιος είναι ο Λιάγκας που λέει ότι εγώ τον έφτιαξα κι εγώ τον έκανα; Επίσης, στην έκταση που πήρε το θέμα έβαλε το χεράκι της και η Ελένη, η οποία ξαφνικά προασπίστηκε τον Ουγγαρέζο λες και έχουμε ξεχάσει τι έχει συμβεί όταν τον είχε στην άκρη και δεν τον… έπαιζε. Ξαφνικά βγήκε να επισημάνει το ταλέντο του και ότι θα πρέπει να μείνει εκτός και ότι αξίζει;», τόνισε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Ο Γιώργος τον έχει αυτόν τον σεβασμό για ανθρώπους που τον βοήθησαν. Εμένα μου φέρεται πάντα άψογα, ποτέ δεν με έχει κακολογήσει. Εγώ του βγάζω το καπέλο σε αυτό. Η Ελένη δίνει συμβουλές σε όσους ανθρώπους της τηλεόρασης είναι κοντά της και απορώ πώς δεν έχει κάποια διευθυντική θέση προγράμματος», ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Όταν όμως εσύ το ίδιο πρόσωπο πριν από έναν χρόνο το είχες βάλει στον πάγκο, γιατί ξύπνησες στραβά ή γιατί εκείνη την περίοδο δεν σου άρεσε ή δεν ξέρω κι εγώ γιατί… σημασία έχει ποιος σου λέει κάτι», παρατηρεί η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Όλοι στην τηλεοπτική πιάτσα μπορεί να κάνουμε ένα φάουλ, είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα. Στα δύσκολα, όταν βάλλεσαι από παντού, περιμένεις οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις συνεργαστεί να μην είναι αυτοί που θα σε χτυπήσουν. Ο Γιώργος την πήρε την ευθύνη», συνέχισε την κουβέντα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά ο Κώστας Φραγκολιάς, σημειώνοντας: «Πώς την πήρε την ευθύνη; Εδώ έλεγε να του στείλουν λουλούδια και σοκολατάκια – ζήτησε και συγκεκριμένη μάρκα – επειδή του ανακάλυψαν μία γιαγιά. Δηλαδή συγγνώμη… ο Λιάγκας έφτιαξε τον Ουγγαρέζο;

Όλα τα πάνελ στην ελληνική τηλεόραση δεν ήθελαν τον Δημήτρη; Δεν έχω εγώ μια στήλη που γράφω για όλους και για όλα τα τηλεοπτικά; Αν έμενα έξω από το συγκεκριμένο, δεν θα ήμουν υποκριτής;».

«Δεν ήταν μόνο συνεργάτες, παιδιά. Ήταν και κολλητοί. Εδώ του κρατούσε τα παιδιά», επισήμανε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με την Δανάη Μπάρκα να επισημαίνει πως: «Δεν τον ξέρω τον κύριο Λιάγκα, μπορεί να τον έχω δει δημόσια σε κοινωνικές εκδηλώσεις δύο φορές. Εννοείται ότι έχω περάσει και εγώ από το στόμα του, με χαριτωμένα πράγματα, αλλά οκ κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν όντως αυτό που κάνει είναι ένα χαρακτηριστικό του τύπου: “δεν θέλω να με πειράζουν ή αν ξεκινάει από το ότι είναι ένας εξαίσιος δημοσιογράφος, όπου έχει ξεκινήσει από την ενημέρωση και έχει περάσει στην ψυχαγωγία με επιτυχία και απλά γνωρίζει το παιχνίδι. Ξέρει ότι θα υπάρξει αναπαραγωγή, ότι θα υπάρξει τίτλος».

Η Δανάη Μπάρκα συνέχισε: «Υπάρχουν φορές που έχω δεχτεί από ανθρώπους, που δεν είναι και φίλοι μου, οι οποίοι με έχουν κάνει να αισθανθώ ένα κόμπο στο στομάχι, έγραφαν πράγματα με καθόλου αντικειμενικότητα και με εμμονή οριακά. Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κάνει σε εμένα και στην εκπομπή μας γενικότερα και δεν απάντησα ποτέ. Εγώ παίρνω όλο αυτό ως παιχνίδι γιατί παρατηρώ ότι όλοι οι άνθρωποι μιλάνε, γράφουν, σχολιάζουν αλλά δεν μπορούν να είναι αντικειμενικοί, γιατί όταν ανήκεις σε μια εκπομπή δεν μπορείς να κρίνεις τις άλλες εκπομπές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This