Η παραλία: Η Υπάτια και ο Χάρι ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά αλλά δεν είναι μόνοι…

Must Read

Το πρόσφατο τραγικό γεγονός έχει φέρει τα πάνω κάτω και αλλάζει δραματικά τη ζωή της Υπατίας. Ο Χάρι είναι προβληματισμένος σχετικά με τα συναισθήματά του και εκμυστηρεύεται τις σκέψεις του στη Ναταλί.

Οι σκοτεινές δραστηριότητες του Γράντου στοιχειώνουν τη συνείδησή του και οι επανειλημμένοι εφιάλτες διαταράσσουν τον ύπνο του.

Ένα απρόσμενο γεγονός καθυστερεί το πλάνο του Αρχοντάκη για την ανέγερση του ξενοδοχείου και δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στα σχέδιά του.

Η Yπατία πηγαίνει με τον Χάρι στα χωριά για να τον βοηθάει να βλέπει ασθενείς. Αυτή η συνεχόμενη όμως επαφή που έχουν, την οδηγεί στο να έρθουν επικίνδυνα κοντά, με απρόβλεπτες συνέπειες. Το Tv24 και η Μαρία Μεταξητινού μας αποκαλύπτουν αποκλειστικά τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Παραλίας!

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης συνειδητοποιώντας ότι η Υπατία περνάει περισσότερο χρόνο τελευταία με τον Χάρι, εκφράζει την έντονη αντίθεσή του σε αυτή τη νέα φιλία: «Αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό. Είσαι αρραβωνιασμένη, σε λίγο παντρεύεσαι. Τι δουλειά έχεις να τριγυρνάς μ’ αυτόν τον άπλυτο;», την επιπλήττει. Φυσικά η Υπατία αντιδρά: «Δεν σε καταλαβαίνω; Τι εννοείς; Δεν κάνω κανένα κακό. Ισα-ίσα που βοηθάμε κόσμο στα χωριά που μας έχουν ανάγκη», του απαντά και έτσι αρχίζουν να δημιουργούνται οι πρώτες εντάσεις στη σχέση πατέρα και κόρης. O Διονύσης είναι οργισμένος και απογοητευμένος με την Υπατία, όπου μέσα από μια ειλικρινή συνομιλία τους αποκαλύπτονται βαθιές αλήθειες. Η αλήθεια είναι ότι η Υπατία έχει γοητευτεί από τον Χάρι και απολαμβάνει όλο και πιο πολύ την παρέα του, αρχίζοντας να έχει έντονα συναισθήματα. Κάποια στιγμή όμως τα πράγματα ξεφεύγουν και η Υπατία με τον Χάρι εξωτερικεύουν το πάθος τους. Μόνο που δεν είναι μόνοι. Την ώρα που ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά, τους βλέπει η γιαγιά Νικολίνα και ο Διονύσης.

Η κατάσταση ξεφεύγει και γίνεται τεράστια φασαρία. Τόσο η Νικολίνα όσο και ο Διονύσης, έξαλλοι με την Υπατία, απαιτούν να σηκωθεί και να φύγει από το χωριό και να γυρίσει στον Γιώργο.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, στη συνέχεια της σειράς η Υπατία θα μείνει έγκυος κι αυτό γιατί η Δανάη Μιχαλάκη που την ενσαρκώνει είναι έγκυος στην πραγματική της ζωή και η κοιλίτσα της είναι ήδη φουσκωμένη αρκετά οπότε… αν η παραγωγή δεν σκέφτεται την αποχώρηση της κεντρικής παρουσιάστριας – που το λογικό είναι να μην το σκέφτεται – τώρα θα αναζητά ένα νέο σενάριο που θα μπορέσει να διαμορφωθεί στα συγκεκριμένα δεδομένα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This