Ντροπιαστικό «προσκύνημα» στο Big Brother! Μέχρι στιγμής 5000 Έλληνες έκαναν αίτηση συμμετοχής

Must Read

Όλα δείχνουν πως οι αξίες της ελληνικής κοινωνίας συνδέονται πλέον με το εύκολο χρήμα και τη γρήγορη δημοσιότητα. Κι αυτό με οποιοδήποτε τίμημα… Οι αριθμοί λένε πάντα  την αλήθεια: στις 5.000 έφτασαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο «Big Brother», το πρώτο reality της ελληνικής τηλεόρασης, που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τον Σκάι, κατά πάσα πιθανότητα τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», μετά την ανακοίνωση του τεράστιου χρηματικού επάθλου των 100.000 ευρώ,τα τηλέφωνα και τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά, με τις αιτήσεις να στέλνονται μαζικά στο κανάλι του Φαλήρου. Το γεγονός δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι μπροστά σε ένα τέτοιο ποσό είναι χιλιάδες οι Έλληνες που δεν έχουν πρόβλημα να ζουν εσώκλειστοι με ένα .. μάτσο άλλους αγνώστους, όπου τα πάντα καταγράφονται από κάμερες και κάθε όριο ιδιωτικότητας έχει πλέον ξεπεραστεί. Την ώρα που κάποιοι κάνουν δύο και τρεις δουλειές προκειμένου να επιβιώσουν, μια μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας επιλέγει τη λύση της… κλειδαρότρυπας για να βγάλει λεφτά, φανερώνοντας -δυστυχώς- πως είμαστε… για κλάματα!

Δείτε επίσης:Ο Πρόδρομος του «Big Brother» σε σπάνια έξοδο στα μπουζούκια με την σύζυγό του

Επικρατέστερος για την παρουσίαση του reality είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ πληροφορίες θέλουν το κανάλι του Φαλήρου να προσφέρει τεράστια χρηματικά ποσά στον πρώτο οικοδεσπότη του reality επί ελληνικού εδάφους Ανδρέα Μικρούτσικο, για να επιστρέψει στη σύγχρονη βερσιόν του φιλόδοξου πρότζεκτ ως η φωνή του «Μεγάλου Αδελφό».

Αυτές τις μέρες αναμένεται να κλείσει η τελική συμφωνία για το ποιος θα αναλάβει την παραγωγή και την κατασκευή του σπιτιού που θα μένουν οι διαγωνιζόμενοι. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ο Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος έχει τα Κάπα Studios, στα Σπάτα και ο Φίλιππος Βρυώνης ο οποίος διαθέτει  τα ιδιόκτητα στούντιο του στα Μελίσσια (Στούντιο Άλφα). Σε περίπτωση που δεν φτάσει ο χρόνος για την προετοιμασία «Big Brother»  μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου,  οι Έλληνες συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν στην Πολωνία, όπου ήδη υπάρχει έτοιμη η εγκατάσταση και η πολωνική βερσιόν του παιχνιδιού θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This