Οι Πάνθεοι: Το παθιασμένο φιλί του Κίτσου με την Μάρμω

Must Read

Η Μάρμω πάει να τον βρει και σοκάρεται από όσα της λέει, καθώς επιμένει στην απόφασή του να επιστρέψει στο Παρίσι και παράλληλα της εξηγεί πως ο λόγος είναι ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και δεν μπορεί να μένει άλλο εδώ. Εκείνη ξαφνιάζεται με την ερωτική εξομολόγηση του Κίτσου. Επιστρέφει σπίτι και από την ένταση ανεβάζει πυρετό. Ο Ανδρέας ανησυχεί για τη υγεία της, αλλά η Σεβαστή τον καθησυχάζει πως θα την προσέχει εκείνη.

Ο Στάθης επιβεβαιώνει το δυσάρεστο νέο για τον Δημήτρη, ότι το πλοίο ναυάγησε και εκείνος χάθηκε. Τώρα πρέπει να βρει τρόπο να το πει στη Θάλεια. Η Χρυσοστόμη δέχεται ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από το θεραπευτήριο που φιλοξενείται η θεία Καλή και τρέχει μαζί με τη Δέσποινα να μάθει τι συμβαίνει. Η Μαριάννα είναι αποφασισμένη να μιλήσει στη Βέτα και να της πει ότι έχει σχέση με τον άντρα της, τον Φάνη.

Η Μάρμω μαζεύει όλο της το θάρρος και αποφασίζει να κάνει μια τελευταία απόπειρα να πείσει τον Κίτσο να μη φύγει: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να φύγεις έτσι βιαστικά! Σκέψου το ξανά, σκέψου το μέλλον σου», του τονίζει και ο Κίτσος την αρπάζει και τη φιλάει και εκείνη ανταποκρίνεται! Ομως στη συνέχεια απομακρύνεται: «Είναι λάθος… Πρέπει να φύγω, με συγχωρείς», του λέει, αλλά εκείνος συγκλονισμένος γι’ αυτό που έζησε με τη Μάρμω, δείχνει αποφασισμένος να την κερδίσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This