Σασμός spoiler: H αποκάλυψη της Θοδώρας που θα κάνει την Μαρίνα να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της

Must Read

Η γιαγιά θα επιστρέψει στο σπίτι έπειτα από την περιπέτεια με την υγεία της και ο Τηλέμαχος με τον Αντρέα θα τρέξουν να της ευχηθούν. Εκείνη θα τους δεχτεί στην αγκαλιά της, σύντομα όμως, όταν η κουβέντα περάσει στον Λάζαρο και το φριχτό έγκλημα που έκανε, ο τρόπος της θα αλλάξει. «Δεν με νοιάζει που τον κρύβετε, αλλά αν θέλετε να λεγόμαστε οικογένεια, πείτε του να πάει να παραδοθεί. Δεν κρύβονται έτσι οι άντρες, μα αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Αν δεν το κάνετε, τη δική μου πόρτα δεν θα την περάσει κανείς σας», τους λέει και ο Αντρέας σπεύδει να της πει ότι ο λόγος που δεν εμφανίζεται είναι γιατί φοβάται τα αντίποινα από την οικογένεια του νεκρού. Την ίδια στιγμή το κρησφύγετο του Λάζαρου δεν αργεί να φανερωθεί. Νικολής και Δημητρός, τα ανίψια της Καλλιόπης, φτάνουν οπλισμένα στο σημείο, όμως ένας τσοπάνης που εμφανίζεται την πιο καίρια στιγμή, δίνει την άνεση στον δολοφόνο του Νικηφόρου να εξαφανιστεί.

Η Θοδώρα κλείνεται μέσα στο σπίτι και χάνει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή της. Η οικογένειά της και κυρίως ο Γιώργος τής συμπαραστέκονται όσο μπορούν, όμως εκείνη δεν δίνει την ευκαιρία στον εαυτό της να το ξεπεράσει. Αντίθετα, αποφασίζει να μιλήσει στη Μαρίνα για όσα βαραίνουν την ψυχή της, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τα αποτελέσματα της κίνησής της.

Για την ακρίβεια, θα της μιλήσει όταν η τελευταία πάει να της συμπαρασταθεί στο σπίτι. «Κορίτσι μου, μην απελπίζεσαι. Εχεις όλο τον καιρό να κάνεις πολλά, όχι μόνο ένα παιδί», θα της πει συγκινημένη και η Θοδώρα θα της αποκαλύψει πως δεν πρόκειται να κάνει ποτέ παιδί γιατί την τιμωρεί ο Θεός. «Εγώ φταίω, Μαρίνα, που ο Αστέρης πυροβόλησε τον γιο σου. Εγώ είπα στον Αντώνη πως ο αδελφός μου φώναζε το όνομα του Πετρή στον ύπνο του, θεωρώντας πως αυτός είχε σκοτώσει τον Στεφανή. Ο Αντώνης διέταξε να ανοίξει ξανά η υπόθεση και όλοι θεώρησαν πως ο Πετρής το είχε κάνει. Συγχώρεσέ με, Μαρίνα. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα συνέβαινε», θα της ομολογήσει, αλλά η Μαρίνα απέναντί της θα έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και δεν θα μπορεί να διαχειριστεί τα νέα αυτά δεδομένα. Θα την προσβάλλει ανεπανόρθωτα και θα φύγει από το σπίτι της τονίζοντάς της ότι δεν θέλει να τη δει ξανά στη ζωή της.

Ο μικρός γιος της Καλλιόπης βάζει τις σκέψεις του σε σειρά και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όλοι γνώριζαν για τον φόνο του Στεφανή από τον αδελφό του και αυτό δεν μπορεί με τίποτα να το δεχτεί. Η σύγκρουση μαζί τους θα είναι άγρια και οι σχέσεις τους θα μπουν σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This