Μαριάντα Πιερίδη σε Γιώργο Λιάγκα: «Άμα βλέπεις φαντάσματα, να το κοιτάξεις»

Η απάντηση του παρουσιαστή

Must Read

Πολλά έχουν ακουστεί για την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open η οποία όμως δεν έχει αρχίσει να προβάλλεται ακόμη.

Το αρχικό σενάριο ήταν να παρουσιάσουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή το δίδυμο Μαριάντα Πιερίδη και Φελίσια Τσαλαπάτη μαζί με τη Νάταλι Κάκκαβα. Σύμφωνα όμως με το το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», η Νάταλι Κάκκαβα φαίνεται πως δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την τραγουδίστρια οπότε η πρόταση αυτή έχει μείνει μετέωρη.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα είχε τονίσει πως είναι διατροφή να ασχολούνται οι εκπομπές με μία εκπομπή «φάντασμα», με τη Νάταλι Κάκκαβα να απαντά αναλόγως.

Δείτε επίσης: Τριαντάφυλλος: «Γιατί δεν πάει ο Λιάγκας στο ΟΡΕΝ να μας δείξει ποιος είναι;» – Η απάντηση του παρουσιαστή

Την δική της απάντησε κλήθηκε να δώσει η Μαριάντα Πιερίδη στον παρουσιαστή μέσω της εκπομπής «Happy Day» όπου διευκρίνησε ότι: «Για την εκπομπή θα ενημερωθείτε, όπως και εμείς, από το κανάλι».

«Γιώργο μου, βλέπεις φαντάσματα; Άμα βλέπεις φαντάσματα, να το κοιτάξεις», είπε απευθυνόμενη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας όμως δεν το άφησε να περάσει έτσι και στην προσπάθειά του να βγει από πάνω, απάντησε στην τραγουδίστρια τονίζοντας πως: «Είναι μία εμμονή αυτή. Ο Λιάγκας μίλησε υπέρ των συντελεστών της εκπομπής λέγοντας για μία εκπομπή φάντασμα. Και οι συντελεστές της εκπομπής, αντί να τα βάλουν με αυτούς που τους κοροϊδεύουν μισό χρόνο, τα έβαλαν με εμένα που είπα ότι είναι μία εκπομπή φάντασμα που όλοι λένε ότι ξεκινά κι επί της ουσίας δεν ξεκινάει. Άρα ο Λιάγκας μαζί σας είναι, αυτό δεν καταλαβαίνετε. Βγήκε η Κάκκαβα και η Μαριάντα Πιερίδη και λένε για εμένα.
Δεν καταλαβαίνετε ότι είπα ότι είναι ντροπή και άκομψο να λέμε πότε ξεκινάει αυτή η εκπομπή από το καλοκαίρι και μιλάμε για μία εκπομπή φάντασμα. Προφανώς η παραγωγή ή το Open κάτι δεν κάνει καλά. Άρα αντί να έχουν πρόβλημα με αυτούς που τους λένε ότι ξεκινάει η εκπομπή, τα έχουν με εμένα που επεσήμανα ότι κάποιοι άλλοι δεν τους λένε την αλήθεια. Μην τα βάζετε με αυτόν που το επεσήμανε, βάλτε τα με αυτούς που σας λένε ότι ξεκινάει και δεν ξεκινάει. Δεν είπα εγώ ότι φταίει η Μαριάντα ή Κάκκαβα ή ο Τριαντάφυλλος. Να πάμε και σε μονομαχία… Μάθετε να ακούτε τι λέει ο άλλος και ποιος είναι με ποιον!»
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Επειδή μιλάω, δεν σημαίνει ότι είμαι εναντίον όλων. Ο λογικός άνθρωπος παίρνει τηλέφωνο και λέει «Γιώργο ευχαριστούμε που μας στήριξες» γιατί το είπα για να τους στηρίξω. Αντί να πουν «ευχαριστούμε που μας στήριξες», βγαίνουν και λένε για εμένα. Παρόλα αυτά δεν πληρώνονται από πουθενά, δεν έχουν δουλειά αλλά φταίει ο Λιάγκας. Μυαλό λίγο…. Μακάρι να βγει η εκπομπή.

Στα 30 χρόνια καριέρας μου, μάχομαι για να έχουν δουλειά και αμοιβή άνθρωποι που το αξίζουν και όχι τυχάρπαστοι που βγήκαν από ένα ριάλιτι κι έγιναν διάσημοι σε ένα βράδυ και πρέπει σώνει και ντε να κατακτήσουν μία θέση σε ένα πάνελ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This