Τριαντάφυλλος: «Γιατί δεν πάει ο Λιάγκας στο ΟΡΕΝ να μας δείξει ποιος είναι;» – Η απάντηση του παρουσιαστή

Ο τραγουδιστής προκαλεί τον παρουσιαστή.

Must Read

Ο Τριαντάφυλλος είχε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις τις οποίες όμως αναγκάστηκε να απορρίψει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Για το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε να συμμετέχει στο Survivor μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τονίζοντας πως: «Είχα πολλές προτάσεις και είναι τιμή μου αλλά δεν προλάβαινα. Υπήρχε το όνομά μου και για την πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ αλλά δεν είχα χρόνο. Έχω κάνει ραντεβού για το Survivor, ήταν πολύ δελεαστική η πρόταση αλλά δεν θα είμαι ούτε εκεί δυστυχώς. Θα πάνε άλλοι».

«Νομίζω ότι δεν θα πάρουν παίκτες που ήταν στο All-Star, γιατί δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Οπότε γιατί να τους ξαναπάρουν; Πιστεύω ότι θα πάει ο Αλέξης Παππάς και τον Τζέιμς θα ήθελα πάρα πολύ», είπε στην συνέχεια.

Όσον αφορά τον σχολιασμό του Γιώργου Λιάγκα αναφορικά με την εκπομπή του Σαββατοκύριακού στο κανάλι του OPEN την οποία αποκάλεσε «εκπομπή-φάντασμα», απάντησε: «Γιατί δεν πάει ο Λιάγκας στο ΟΡΕΝ, που είναι ένα κανάλι που τώρα πάλι ξεκινάει; Γιατί δεν πάει ο Λιάγκας εκεί να μας δείξει ποιος είναι;».

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε την δική του απάντηση στον γνωστό τραγουδιστή λέγοντας πως:
«Γιατί να μην πάω στο OPEN; Αν μου γίνει πρόταση. Μου είχε γίνει στο παρελθόν και τιμητική μάλιστα, και σε παρουσίαση και σε επίπεδο στελέχους και τότε την είχα αρνηθεί. Δεν απαξιώνω κανένα κανάλι, δεν θεωρώ ότι υπάρχουν μικρά και μεγάλα κανάλια. Τιμώ όλους τους συναδέλφους. Εξάλλου είναι μαγκιά σε ένα μικρότερο κανάλι να κάνεις τηλεθεάσεις μεγαλύτερες του μέσου όρου. Δεν απαξιώνω το OPEN».
«Για την «εκπομπή φάντασμα», επειδή είδα ότι απάντησαν κι άλλοι… Δεν ήταν μομφή προς τους ανθρώπους, ούτε προς το κανάλι. Ήταν προς εμάς μία κριτική, ότι ασχολούμαστε με μία εκπομπή φάντασμα υπό την έννοια ότι το λέμε και το ξαναλέμε και δε βγαίνει η εκπομπή. Όντως είναι μία εκπομπή φάντασμα. Επειδή βγήκαν και αναρτήσεις, δεν φταίνε οι άνθρωποι. Επίσης, τώρα αυτό του Τριαντάφυλλου ότι “έλα στο OPEN, να μας δείξεις ποιος είσαι», έχω περάσει από πολλά κανάλια. Δεν έχω πρόβλημα», κατέληξε ο παρουσιάστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This