Σοβαρότατες καταγγελίες για το πρακτορείο Άργος και τις τακτικές του

«Η κυβέρνηση απαγορεύει την κυκλοφορία των εφημερίδων στην Ελλάδα»

Must Read

Άλλη μια σοβαρότατη καταγγελία για το πρακτορείο Άργος και τις τακτικές που ακολουθεί έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο.

Με έκτακτη ανακοίνωσή της η εφημερίδα «Μακελειό» ενημερώνει ότι αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, καταγγέλλοντας για μεθοδεύσεις το πρακτορείο Άργος -το μοναδικό στη χώρα πρακτορείο διανομής Τύπου- «που σκοπό έχει σε εκβιαστική συνέργεια με την κυβέρνηση να βάλει λουκέτο στην καθημερινή έντυπη ενημέρωση των πολιτών», όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η ιδιοκτησία της εφημερίδας.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η εκδοτική επιχείρηση και η ιδιοκτησία της εφημερίδος “ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση”, αποφάσισε εκτάκτως, να μην κυκλοφορήσει την Τρίτη 30-1-2024, το φύλλο της μοναδικής στην Ελλάδα Ημερήσιας Πατριωτικής Ενημέρωσης , λόγω των συνεχών, εσκεμμένων, πιεστικών, οικονομικά εξοντωτικών και μαφιόζικων τακτικών της Εταιρείας Άργος και της ιδιοκτησίας της, που σκοπό έχει σε εκβιαστική συνέργεια με την κυβέρνηση να βάλει λουκέτο στην καθημερινή έντυπη ενημέρωση των πολιτών.

Με ένα διαλυμένο, αποσαθρωμένο και διεφθαρμένο επαρχιακό δίκτυο, όπου οι εφημερίδες δεν πηγαίνουν ούτε στη μισή Ελλάδα με αποκλειστική υπαιτιότητα του Άργους, με σημεία πώλησης της Αθήνας κυριολεκτικά “απανθρακωμένα”, με αεροπορικές εταιρείες που ξεχνούν τον Τύπο στο πεζοδρόμιο, μία υγιής εκδοτική επιχείρηση όπως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν δύναται να παίζει τα παιχνίδια των μονοπωλίων, σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση.
Σήμερα στις 19:15 ενημερωθήκαμε – λόγω δήθεν του χιονιά- ότι πρέπει η εφημερίδα να κλείσει νωρίτερα.

Για να πάει πάλι στο 1/3 της χώρας και να μας επιφέρει κι άλλη, πρόσθετη απώλεια εσόδων και καταστροφική οικονομική συνέπεια.
Μέχρι εδώ, κύριοι.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στον εισαγγελέα, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ελευθερία του Τύπου και σε κάθε άλλη αρμόδια αρχή.

Κάποιος, πρέπει να ξεκινήσει αφού όλοι οι άλλοι, κάνουν την πάπια.

Με ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας.
Η ιδιοκτησία της εφημερίδος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This