Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην Κατερίνα Καινούργιου: «Mπαίνει από εδώ και βγαίνει από εδώ! Το παν είναι το ποιος το λέει…»

Η κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους δεν σχολιάστηκε και με τα καλύτερα λόγια από τους συναδέλφους τους.

Must Read

Πολλοί από τους δημοσιογράφους κατακεραύνωσαν τον ΣΚΑΪ για την απόφασή του να προβάλει κανονικά την εκπομπή «Fay’s Time» ενώ η Φαίη Σκορδά δεν είναι σε θέση να παρουσιάσει την εκπομπή αφού βρίσκεται σε πένθος.

Ο συνεργάτης της παρουσιάστριας, Λάμπρος Κωνσταντάρας προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα, ζήτησε από τους συναδέλφους του να μην ανοίγουν έριδες και διχόνοιες για μια άδεια καρέκλα.

Η Κατερίνα Καινούργιου η οποία δεν συμπαθεί τον εν λόγω δημοσιογράφο, σχολίασε τα λεγόμενά του εκφράζοντας έντονα την αντιπάθειά της προς το πρόσωπό του. «Δε έχω σε καμία υπόληψη τον Λάμπρο Κωνσταντάρα! Είναι λίγος»είπε μεταξύ άλλων.

Αμοιβαία όμως φαίνεται να είναι τα αισθήματα αφού ο Λάμπρος Κωνσταντάρας όπως δήλωσε στην εκπομπή «Breakfast @ Star» δεν λαμβάνει υπόψιν την γνώμη της παρουσιάστριας του Alpha.

«Έχω γύρισμα σημαντικό, δεν θέλω να πω τίποτα, ουδέν σχόλιο», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν στενοχωριέμαι με τέτοια πράγματα, μπαίνει από εδώ και βγαίνει από εδώ. Το παν είναι το ποιος το λέει…», συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

H κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Λάμπρου Κωνσταντάρα σχολιάστηκε από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Όλο αυτό το βρίσκω γελοίο, λυπάμαι που το λέω. Αυτές οι αντιπαραθέσεις δε θα πρέπει να γίνονται. Από την άλλη βέβαια, και η Κατερίνα Καινούργιου έχει δεχτεί σφοδρή επίθεση από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στα κοινωνικά δίκτυα και στον τηλεοπτικό αέρα. Δεν είναι ωραίο να γίνονται γιατί –για εμένα- αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πένθος βαρύ στο πλατό κι αν πραγματικά θες να το σεβαστείς, δεν χρησιμοποιείς τον αέρα της εκπομπής για τίποτα.

Σέβεσαι ότι αυτός ο αέρας ανήκει σε μία παρουσιάστρια που έχει επιλέξει κάποιους ανθρώπους και περνάει μία πολύ δύσκολη φάση αυτή τη στιγμή. Το αν εγώ θα πω κάτι για την καρέκλα ή ο άλλος αναρωτηθεί γιατί βγήκε η εκπομπή ή ο παράλλος για το πώς είναι η Φαίη η οτιδήποτε αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Από την άλλη η Μαίρη Αργυριάδου εστίασε στα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου τα οποία θεώρησε πως δεν ήταν σωστό να ειπωθούν.

«Εγώ στεναχωριέμαι που γίνονται αυτά τα beef στον αέρα των εκπομπών. Μπορεί να μην συμπαθείς κάποιον, να μην τα πηγαίνεις καλά μαζί του, να μην έχετε χημεία… αλλά το να βγαίνεις και να λες βαριές κουβέντες και βαρύγδουπους επιθετικούς προσδιορισμούς είναι λίγο κάπως. Το να λες ότι ο άλλος δεν έχει αξία… είναι τύπου σαν να λες ότι δεν αξίζει να είναι εκεί, απολύστε τον, δεν αξίζει να είναι δίπλα στη Φαίη. Αυτό δεν το λες για κανέναν άνθρωπο, είτε τον συμπαθείς είτε όχι. Εμένα μου χτυπάει άσχημα, ρε παιδί μου».

«Όλο αυτό ξεκίνησε από το σκηνικό με την Κατερίνα και την Φαίη, που είχε βγει ο Λάμπρος και υπερασπίστηκε τη Φαίη με απαίσιο τρόπο, είχε γράψει άσχημες κουβέντες στα social media του. Δεν θέλω να επαναλάβω καν τις κουβέντες, γιατί δεν ήταν καθόλου σωστό», συμπλήρωσε η Μαίρη Αργυριάδου στη συνέχεια της κουβέντας.

«Στη συγκεκριμένη στιγμή όμως ο Λάμπρος δεν αναφερόταν στην Κατερίνα Καινούργιου. Είπε «ρίξτε τους τόνους» γύρω από την εκπομπή χωρίς να αναφέρει ονόματα. Οπότε στη συγκεκριμένη στιγμή η Κατερίνα – αν και είχε δίκιο τότε που ενοχλήθηκε – δεν είχε δίκιο να κάνει αυτή την επίθεση», παρατήρησε από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This