MasterChef: Η αδικημένη Γεωργία, η Βιβή που έγινε έξαλλη, η μπριγάδα που κέρδισε και ο 1ος υποψήφιος

Must Read

Από το MasterChef αποχώρησε η Ρένα συνεπώς στο reality μαγειρικής παρέμειναν 23 παίκτες.

Η Γεωργία ήταν μία από τις υποψήφιες προς αποχώρησης ωστόσο κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά νιώθει αδικημένη από τους συμπαίκτες του που την έβαλαν σε αυτήν την δυσμενή θέση και έβαλε τα κλάματα.

«Η αδικία που έγινε από τους συμπαίκτες μου σε εμένα, βρήκε αντίκτυπο από τη δικαιοσύνη. Σήμερα λέω κάποιος είναι δίπλα μου, ο Θεός είναι; Φύλακα άγγελο έχεις; Η μάνα μου είναι; Δεν ξέρω!», είπε αρχικά η Γεωργία και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε. Να έφευγα δεν θα με πείραζε, αλλά δεν έφταιγα κι εγώ η καημένη».

Οι 23 επίδοξοι μαθητές κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας μία νέα απαιτητική δοκιμασία και η Γεωργία συνεργάστηκε με τον Χρήστο τον οποίο στην αρχή εκθείαζε και μετά έβγαλε το φτυάρι.

«Έχει αποδείξει ότι αγαπάει την μαγειρική και ότι παίρνει πόντους. Είχα ακούσει, όμως, ότι έχει έναν φίλο σεφ και βγάζει συνταγές. Απορώ πώς βγάζει από το μυαλό του αυτές τις συνταγές, αφού δεν είναι μάγειρας. Το πιάτο του ήταν αστείο. Δεν έκανε καλό πιάτο. Αγχώθηκε επειδή ήταν δίπλα μου; Δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

Από την δοκιμασία όμως δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Όλα ξεκίνησαν όταν η Βιβή παρουσίασε το πιάτο που έφτιαξε έχοντας ως αντίπαλο τον Μπάμπη, αποκαλύπτοντας στους κριτές ότι ο Λευτέρης είπε πως η παίκτρια της μπορντό μπριγάδας είναι ο πιο εύκολος στόχος γεγονός το οποίο έκανε έξαλλη την 27χρονη μαγείρισσα.

«Γιατί είναι κότες στους κριτές; Μπροστά μας είναι εριστικοί και στους κριτές είναι χέστες; Ο Κωστάκης, ας πούμε. Μου είπε “μπράβο Βιβή” και γέλαγε. Άμα του πετάξω το πιάτο στα δόντια και του τα κάνω ίσια», είπε φανερά εκνευρισμένη.

Η ομάδα που έχασε την δοκιμασία ήταν η μπορντό με τους παίκτες να βγάλουν ως υποψήφια προς αποχώρηση την Βιβή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This