Ξέσπασε η Ραμόνα Βλαντή κατά των δημοσιογράφων: «Θα έπρεπε να με σεβαστείτε, για να σας σεβαστώ κι εγώ»

«Να μάθετε να κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις»

Must Read

Πυρά εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά η Μέγκι Ντρίο κατά της Ραμόνας Βλαντή καθώς την χαρακτήρισε μούμια για τον τρόπο που ντύνεται.

Την δική της απάντηση κλήθηκε να δώσει η γνωστή στυλίστρια στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών αλλά εκείνη αρνήθηκε και εξέφρασε την ενόχλησή της προς τους δημοσιογράφους.

«Αγάπη μου, έχω ζητήσει πάρα πολλές φορές να μη με ρωτάτε γι’ αυτήν. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Οπότε, κι εσείς θα έπρεπε να με σεβαστείτε, για να σας σεβαστώ κι εγώ.

Δεν έχω να τοποθετηθώ πάνω σε κάτι, που δεν με αφορά. Δεν μπορεί να με αγγίξει, είναι πολύ μακριά από εμένα όλο αυτό. Και γι’ αυτό θα ήθελα να με σεβαστείτε και να μάθετε να κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις», είπε η Ραμόνα Βλαντή.

Δείτε όσα ειπώθηκαν από την Ραμόνα Βλαντή μέσα από την εκπομπή «Happy Day»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This