Δανάη Μπάρκα: Το δικό της μήνυμα σε όσους σχολιάζουν αρνητικά και η ατάκα όλο νόημα της Βίκυς Παγιατάκη

Μήπως αναφερόταν στα σχόλια που έλαβε μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Must Read

Ντόρο έχει προκαλέσει η σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη οι οποίοι εθεάθη να δίνουν καυτά φιλιά σε νυχτερινή έξοδο.

Να σημειωθεί πως η Κατερίνα Καινούργιου ήταν πολύ καλή φίλη με τη Δανάη Μπάρκα και ήταν εκείνη που την γνώρισε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη όσο ήταν μαζί του σε σχέση.

Η παρουσιάστρια του Alpha, μόλις επιβεβαιώθηκε η σχέση των δύο, έκανε unfollow την παρουσιάστρια του Mega ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως στεναχωρήθηκε πάρα πολύ.

Η Δανάη Μπαρκα δεν θέλησε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, παρόλα αυτά μίλησε σήμερα για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει στα social media περνώντας το δικό της μήνυμα για όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες.

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Μου έχει τύχει να απαντήσω, μου έχει τύχει να μην απαντήσω, μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω».

Την δική της ατάκα όλο νόημα όμως πέταξε και η Βίκυ Παγιατάκη στην παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» λίγο πριν ξεκινήσει να λέει τις Αστρολογικές προβλέψεις.
Ο διάλογος είχε ως εξής:
Δανάη Μπάρκα: Τι γίνεται;
Βίκυ Παγιατάκη: Από τη γλάστρα έχω βγει, γιατί βλέπεις, αθλοπαιδιές στον ήλιο και μετά ιδρώνουμε…
Δανάη Μπάρκα: Την πάτησες!
Βίκυ Παγιατάκη: Και μετά ήρθε η πανσέληνος…
Δανάη Μπάρκα: Δεν πειράζει, εδώ είμαστε και περιμένουμε να μας ομορφύνεις, έστω και με κλειστεί φωνούλα.
Βίκυ Παγιατάκη: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Κι εσύ είσαι όμορφη… Και τέλος πάντων, άλλα μου λένε τα χείλια σου και άλλα τα φιλιά σου.
Δανάη Μπάρκα: Να ‘σαι καλά
Βίκυ Παγιατάκη: Ναι; Εγώ; Εγώ να είμαι καλά;
Δανάη Μπάρκα: Πάμε στα ζώδια…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This