Survivor: Ο «τραμπούκος» Γιάννης, οι 2 υποομάδες των μπλε, η ομάδα που έχασε την ασυλία και η 1η υποψήφια

Ποιο παίκτες από την μπλε ομάδα έχουν έρθει αρκετά κοντά;

Must Read

Δύσκολη είναι η συμβίωση στον Άγιο Δομίνικο για τους παίκτες της μπλε ομάδας και σε αυτό οφείλεται η άσχημη συμπεριφορά του Γιάννη. Η Δώρα είχε εκφράσει εξαρχής τα παράπονά της για τον συμπαίκτης της τονίζοντας πως με την συμπεριφορά του δεν δείχνει ανθρωπιά.

Φαίνεται όμως πως υπάρχει κι άλλη παίκτρια που έχει πρόβλημα μαζί του και αυτή δεν είναι άλλη από την Άιρα.

«Τον τελευταίο καιρό πραγματικά έχει πάρα πολύ κακή συμπεριφορά προς εμένα και έχει δείξει έναν κακό χαρακτήρα» εκμυστηρεύτηκε αρχικά η νεαρή μαχήτρια με τη Δώρα να της απαντήσει: «Ρε συ, Άιρα, δεν έχει σεβασμό ούτε προς εμένα που τον περνάω 10 – 15 χρόνια»

«Ο Γιάννης είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι έχει εμπάθεια κυρίως στο γυναικείο φύλο. Θα μπορούσα να πω ότι έχει πρόβλημα με τις γυναίκες. Ξεκίνησε από μένα, από την αρχή σχεδόν του παιχνιδιού, δεν έχει καθόλου σεβασμό» τόνισε, εν συνεχεία, η παίκτρια της μπλε ομάδας μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

«Δεν έχει τρόπους! Δεν ξέρει να μιλάει, δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και το μόνο πράγμα που κάνει είναι να ξεσπάει όλη την ώρα» είπε με την σειρά του και ο Σταμάτης Ταλαδιανός επιβεβαιώνοντας τα όσα είπαν οι συμπαίκτριές του. «Άιρα, να ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου και δεν θα ανεχτούμε ξανά τέτοιες συμπεριφορές», πρόσθεσε το προσωπικό του que.

Η κακή συμπεριφορά του Γιάννη δεν είναι το μόνο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα των μαχητών. Οι παίκτες της μπλε ομάδας έχουν χωριστεί σε δύο υποομάδες και αυτό φαίνεται και την ώρα των αγωνισμάτων.
Σύμφωνα με τον James, η Μαριλίνα και η Ιωάννα δεν εμψύχωσαν την Χρύσα την ώρα της μονομαχίας παρά τις προσπάθειες που έκανε ο ίδιος.
Η Μαριλίνα από την μεριά της εξήγησε πως εμψύχωσε τη νεαρή συμπαίκτριά της πριν και μετά τον αγώνα, ωστόσο δεν θέλησε να τραγουδήσει τα συνθήματα με τον James καθώς δεν τον συμπαθεί και έχει καταλάβει πως ούτε κι εκείνος την συμπαθεί.
«Δεν λέω καλημέρα με τον James, γιατί να τραγουδήσω μαζί του; Ξέρει η Χρύσα αν είμαι φίλη της», είπε μεταξύ άλλων.
Παρόλα αυτά υπάρχουν και παίκτες που έχουν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους… Ο λόγος για την Σταυρούλα και τον Γιάννη που πολλοί κάνουν λόγο πως μπορεί να είναι και ζευγάρι.
Ωστόσο η κόκκινη ομάδα θεωρεί πως υπάρχει και άλλο «ζευγαράκι» στην μπλε ομάδα. Πρόκειται για τον Φάνη και την Χρύσα.
Σύμφωνα με την Ασημίνα και την Μαρία Αντωνά, ο Φάνης την ώρα της μονομαχίας, είχε αγχωθεί αλλά και ταραχτεί επειδή φοβόταν πως θα έφευγε η Χρύσα, αφήνοντας υπονοούμενα ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.
Ο Αλέξης Παππάς από την άλλη θεωρεί πως υπάρχει κάτι ανάμεσα στην Χρύσα και το Νίκο.
«Κάθε μέρα και πιο κοντά Νίκος και Χρύσα. Ίσως θα δούμε το χρώμα μωβ να έρχεται στην επιφάνεια!», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

 

Δύο νέες προσθήκες έγιναν στο reality επιβίωσης, μία για την μπλε ομάδα και μία για την κόκκινη. Συγκεκριμένα ο Παντελής Γιαννακάκης εισέβαλε στην ομάδα των μπλε και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους στην κόκκινη.

«Η μόνη φορά που έχω βρεθεί σε αντίστοιχη περίπτωση ήταν στα σχοινάκια, που λέμε, πέρσι όταν ήμουν στον στρατό και έμεινα στο βουνό για 5 μέρες. Αυτό είναι ότι πιο κοντινό στην απομόνωση έχω βιώσει μέχρι σήμερα.

Ένα κομβικό κομμάτι στη ζωή μου, το οποίο μου έκανε μια αρκετά μεγάλη πρόκληση, όπως αντίστοιχο είναι αυτό που θα βιώσω εδώ, είναι η απόφαση μου να υπηρετήσω πριν από κάποιους μήνες στις Ειδικές Δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα στα αλεξίπτωτα, στη σχολή αλεξιπτωτιστών. Το να είσαι σε ένα αεροπλάνο, να ανοίγει η πύλη και δίχως σκέψη να πηδάς κάτω είναι σίγουρα κάτι το οποίο οποιονδήποτε θα τον κάνει να ξεπεράσει τα όρια γιατί, καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι δεν είμαστε φτιαγμένοι για να πετάμε αλλά για να περπατάμε.
Ήταν ένα πολύ καλό κομμάτι στη ζωή μου. Μου έμαθε πάρα πολλά, με βοήθησε σε πάρα πολλά. Θετικά και αρνητικά, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε βοηθάει το καθένα με τον τρόπο του. Σίγουρα ήταν ένα αντίστοιχο Survivor», είπε ο νέος παίκτης της της κόκκινης ομάδας.

 

Μετά το καλωσόρισμα των νέων παικτών ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα υπάρξουν από δω και στο εξής το παιχνίδι.

«Όπως ξέρετε πολύ καλά, το Survivor είναι γεμάτο ανατροπές και πολλές από αυτές θα συμβούν και στο εγγύς μέλλον και στο πιο μακρινό. Μία όμως από αυτές, καθοριστική, θα συμβεί αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Έπειτα από λαϊκή απαίτηση, εμείς αφουγκραζόμαστε τον σφυγμό του κόσμου και είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε αυτό που θέλει πραγματικά. Τι μας ζήτησε; Ένα επεισόδιο παραπάνω! Από 4 λοιπόν επεισόδια θα πάμε στα 5, αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα».

«Ήρθε η ώρα για περισσότερο Survivor, πιο ποιοτικό, με περισσότερους αγώνες, περισσότερες συζητήσεις πολλά παιχνίδια της Καραϊβικής και εξελίξεις. Αυτόματα αυτά τα πέντε επεισόδια την εβδομάδα σημαίνουν ότι περνάμε σε ένα νέο σύστημα επιλογής υποψηφίων προς αποχώρηση. Πλέον περνάμε στις τέσσερις ασυλίες την εβδομάδα από τις οποίες και θα βγαίνουν τέσσερις υποψήφιοι» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Λιανός προτού δώσει το σήμα έναρξης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor για αυτή τη νέα εβδομάδα.

Μία αγωνιστική απώλεια είχαν να διαχειριστούν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αφού από τον στίβο μάχης έλειπε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, η γνωστή αθλήτρια χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Η Κατερίνα λείπει από την παρέα μας. Είχε έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια της μονομαχίας. Αυτή η διαδικασία είναι αρκετά απρόβλεπτη και ευχόμαστε να την έχουμε σύντομα κοντά μας. Τα πρώτα μηνύματα δεν είναι ανησυχητικά!», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.
Παρόλο που από τους διάσημους έλειπε μία από τις πιο δυνατές παίκτριες της ομάδας τους, κατάφεραν και κέρδισαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν οι δύο ομάδες, μετά το φαγοπότι των κόκκινων και οι εντάσεις ανάμεσα στους μπλε αυξήθηκαν εξαιτίας της διάσπασης της ομάδας τους.

Η Μαριλίνα τόνισε πως από την ημέρα που μπήκε ο James στο παιχνίδι, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, τους δυνατούς και τους αδύναμους.

O James τόνισε πως η Μαρίλίνα είναι η πιο αδύναμη παίκτρια αγωνιστικά. Απ’ ότι φαίνεται και άλλοι συμπαίκτες της έχουν την ίδια άποψη αφού βγήκε προτεινόμενη προς αποχώρηση.

«Το περίμενα! Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, με ψήφισαν. Θα μονομαχήσω! Τους πίεσα να με ψηφίσουν, έτσι έπρεπε να γίνει και ήταν το σωστό. Ήθελαν άλλο άτομο να ψηφίσουν αλλά τους είπα να κάνουν το σωστό. Έχω τους λόγους μου, γι’ αυτό!», είπε η Μαριλίνα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This