8-8-2020

Νάντια Γιαννακοπούλου για τον Μάξιμο Μουμούρη: «Έκλεψα τον ωραίο του σχολείου» (video)

Ο ηθοποιός, Μάξιμος Μουμούρης και η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω».

Σε μία από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του δίπλα σε μια πολιτικό, με την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει τρεις κόρες.

Δείτε επίσης: Η Παναγιωτάκου του ιδρύματος Ωνάση έδωσε συνέντευξη στους υβριστές της

«Αντέχω» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάξιμος Μουμουρής, καθώς όπως κι εκείνη στο δεν έχει ένα στάνταρ ωράριο στο πρόγραμμά της, έτσι κι εκείνος στην υποκριτική.

Οι δυο τους γνωρίζονται από το σχολείο, όπως δήλωσε και η κα. Γιαννακοπούλου, «ο Μάξιμος ήταν ο ωραίος του σχολείου. Όλες ήμασταν ερωτευμένες μαζί του. Όμως το γεγονός πως ήταν απολύτως αφοσιωμένος στο μπάσκετ, τη μπάλα και σε τίποτε άλλο καταλαβαίνεις πως αυτό το πολλαπλασίαζε

Την πρώτη κίνηση, όπως αποκαλύφθηκε από τη Νάντια Γιαννακοπούλου έκανε εκείνη. Του έστειλε μήνυμα για τα γενέθλια του, όταν πια εκείνη έκανε το μεταπτυχιακό της, μόνο που μπερδεύτηκε και του ευχήθηκε δύο μέρες νωρίτερα.

Στην κρίσιμη ερώτηση πόσο ΠΑΣΟΚ είναι ο Μάξιμος; Ο ηθοποιός απάντησε: «Ανήκα πάντα στον χώρο του κέντρου. Και από καταβολής οικογένειας και εγώ σαν ιδεολογική σκεπτική. Ίσως και λίγο πιο αριστερά. Οπότε ακόμα και σε αυτό ταιριάξαμε κατά έναν τρόπο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ