Νέο beef Λάμπρου Κωνσταντάρα – Κατερίνας Καινούργιου: «Με ενόχλησε που με είπε κακό άνθρωπο»

Όλο το παρασκήνιο από την κόντρα τους!

Must Read

Τον δικό του σχολιασμό έκανε, πριν λίγες ημέρες, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την οποία αναφέρθηκε στο φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την παρουσιάστρια του Alpha.

«Είπα “τι ωραία που δεν το σχολίασε και δεν το τράβηξε μέσα από την εκπομπή της”. Και μετά αποφάσισαν να το αναλύσουν εκεί στον ALPHA. Δεν ήταν ωραίο που αφέθηκε – χωρίς να το πει – ότι η Βίκυ Σταυροπούλου δεν μεγάλωσε τη Δανάη Μπάρκα με σωστές αρχές. Ενώ δεν είπε τα λόγια, ήταν σαν να τα είπε. Δεν ήταν ωραίο. Αν ήμουν στη θέση της Βίκυς Σταυροπούλου, δεν θα ένιωθα όμορφα. Αν το ξαναδεί πιστεύω θα μαγκωθεί και θα πει ότι δεν έπρεπε να το πει έτσι. Με στενοχωρεί που λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή της, είναι η μισή εκπομπή για μένα», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «I love ΣουΚου»

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου για Κατερίνα Καινούργιου: «Το ότι μπλέκεις μέσα γονείς βαραίνει όλο αυτό»

«Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Δεν θέλω να παίρνω πίσω πράγματα που έχω πει. Αν δεν είχα καμία άλλη δουλειά και ήταν η μόνη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά», τόνισε στο τέλος.

Δείτε επίσης: Ναταλί Κάκκαβα για Κατερίνα Καινούργιου: «Μήπως από θύμα προσπαθούν να να την κάνουν θύτη»




Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου σχολιάστηκαν και από τους χρήστες του Twitter.

Το σωστό το μπιφ το ορθόδοξο έγραψε ένα χρήστης του Twitterμε την Κατερίνα Καινούργιου να σπεύδει να σχολιάσει: «Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;», και συμπλήρωσε: «Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θίχτηκε από την απάντηση της παρουσιάστριας και της απάντησε πως: «Έχεις συνηθίσει να μην σου απαντούν μάλλον ή να είναι δουλοπρεπείς. Προφανώς δεν έχετε βίντεο να δεις τις εκπομπές σου και τους τόνους κακίας που έχεις εκτοξεύσει και θα μιλήσεις ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ για κακό άνθρωπο; Ας γελάσω. Καθρεφτάκι».

«Θέλω μόνο να είσαι καλά. Φιλιά πολλά», κατέληξε εκείνη και δεν έδωσε συνέχεια.

Για το beef που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή «Breakfast @ Star» δηλώνοντας ότι: «Όλα καλά! Καμία φορά όταν μου θίγουν μερικά πράγματα δεν μπορώ να μην απαντήσω. Δεν έχω σκοπό να επεκταθώ άλλο. Για αυτό απάντησα επειδή με ενόχλησε που με είπε κακό άνθρωπο. Δεν θέλω να κάτσω να επεκταθώ. Να είναι καλά, καλή επιτυχία. Ρώτησε την αν είναι κακό να μην θέλω να συνεργαστώ μαζί της. Εγώ ρωτήθηκα, απάντησα, από εκεί και πέρα.. Στείλανε μηνύματα και εκεί το είδα. Μπαίνω στο twitter μόνο λόγο της εκπομπής. Της εύχομαι και εγώ να είναι καλά… τι τώρα καθόμαστε ασχολούμαστε με αυτά; Όλα καλά».




Δείτε επίσης:

Έβγαλε «χολή» η Καινούργιου: «Δε έχω σε καμία υπόληψη τον Λάμπρο Κωνσταντάρα! Είναι λίγος»

Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην Κατερίνα Καινούργιου: «Mπαίνει από εδώ και βγαίνει από εδώ! Το παν είναι το ποιος το λέει…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This