Spoiler Καφέ της Χαράς: Πώποτας και Χαρά στον πρώτο τους εμπρηστικό διάλογο (video)

Must Read

Το πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου νέου κύκλου, του «Καφέ της Χαράς» εκτόξευσε την τηλεθέαση και απέδειξε ότι ο κόσμος κυριολεκτικά λάτρεψε τους πρωταγωνιστές αυτής της ιδιαίτερης ιστορίας.

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε την έλευση της Βάλιας στο Κολοκοτρωνίτσι και την επαφή της με τον Μανωλάκη που προσφέρθηκε να την φιλοξενήσει εξοργίζοντας τον πατέρα του Περίανδρο Πώποτα (Χάρη Ρώμα). Το πρώτο επεισόδιο τελείωσε με τον Πώποτα να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού και να πέφτει πάνω στη Χαρά Χάσκα (Ρένια Λουιζίδου), που είχε μόλις καταφθάσει στο χωριό για να βρει την κόρη της. Αυτό που προφανώς λαχταράμε να παρακολουθήσουμε ξανά, είναι οι στιγμές κόντρας και οι απίστευτοι διάλογοι του ζευγαριού που έμειναν αλησμόνητοι με τους τσακωμούς τους. 

Στην εκπομπή «Πρωινό», παραχωρήθηκαν αποκλειστικά πλάνα από το δεύτερο επεισόδιο που θα δούμε απόψε στις 21:45.

Δείτε επίσης: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε η Ελεάννα Τρυφίδου από τον ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This