Ο πρόεδρος του ΕΣΘ προειδοποιεί: «Μόλις τελειώσει το lockdown έρχεται πανδημία λουκέτων και απολύσεων!»

«Δεν βγαίνουμε πλέον με τα ψίχουλα της κυβέρνησης, μας έχουν τσακίσει»

Must Read

Καταχρεωμένοι θα είναι οι έμποροι της Θεσσαλονίκης, όταν βγουν από την πανδημία, σύμφωνα με τις προβλέψεις του σωματείου τους και με βάση το γεγονός ότι έχουν κατεβασμένα ρολά, εδώ και περίπου πέντε μήνες, σε μια αγορά, που έχει πάθει «νευρική κρίση».

«Η αγορά της Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χειρότερά της. Ένα κατάστημα ένδυσης μπορεί να χρωστάει έως και τρεις σεζόν, δεν βγαίνουμε πλέον με τα ψίχουλα της κυβέρνησης, μας έχουν τσακίσει», αναφέρει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελής Φιλιππίδης.

Μπορεί να υποστηρίζουν οι ειδικοί ότι η επανεκκίνηση της αγοράς θα γίνει στις 5 Απριλίου, αλλά ο πρόεδρος είναι κάθετος: «Η πραγματική πανδημία στην αγορά θα έρθει μόλις -όντως- τελειώσει το lockdown. Θα είναι μια πανδημία λουκέτων και απολύσεων, αφού στο εμπόριο δεν υπάρχουν καθόλου χρήματα. Η κυβέρνηση δεν μας έχει βοηθήσει καθόλου, απλώς μας ανακοινώνει κάθε εβδομάδα διαφορετικές ημερομηνίες και δίνει εδώ και μήνες ψεύτικες ελπίδες. Όταν ανοίξαμε για ένα δεκαήμερο, σαφώς αυτό έκανε περισσότερο κακό στις επιχειρήσεις, παρά καλό. Αγοράσαμε ξανά εμπόρευμα και έμεινε στα ράφια, τώρα το καλοκαίρι θα πουλάμε μάλλον τα χειμερινά»!

Στο έλεος του Θεού

Ο κ. Φιλιππίδης δεν μασάει τα λόγια του: «Απ’ ό,τι φαίνεται, θέλουν μία πεθαμένη αγορά, πρώτα μας έκλεισαν τελείως, αργότερα σκέφτηκαν το έξυπνο μέτρο του click away, που εξυπηρετούσε μόνο το 15% των επιχειρήσεων της πόλης, και όλο αυτό το διάστημα μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού. Δεν έχει γίνει καμία αναφορά στον τρόπο που θα ανοίξουμε, αφού δεν υπάρχουν χρήματα, η αγορά δεν θα σωθεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This