«ΕΡΓΑΝΗ»: Διαθέσιμη η πλατφόρμα για τους επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού

Υποβολή συμπληρωματικών δηλώσεων από επιχειρήσεις του πολιτισμού

Must Read

Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή μονομερών δηλώσεων για την καταβολή της αποζημίωσης για τον Απρίλιο για επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού.

Αποζημίωση ειδικού σκοπού με δύο μήνες καθυστέρηση…

Μετά από μία μεγάλη καθυστέρηση, η κυβέρνηση αποφάσισε να μοιράσει τα… επόμενα «ψίχουλα» στους ανθρώπους του πολιτισμού, που εδώ και πάνω από έναν χρόνο είναι άνεργοι λόγω της πανδημίας, και δεν έχουν εισόδημα από πουθενά.

Αυτοί οι άνθρωποι καλούνται να ζουν με τα 500 και κάτι ευρώ…, τα οποία και λαμβάνουν καθυστερημένα.

Από σήμερα 4/6/2021 έως και 14/6/2021, οι  καλλιτέχνες-επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι έως και την 10η/1/2021 στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, μπορούν να διεκδικήσουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, και να προβούν σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για το μήνα Απρίλιο 2021.

Υποβολή συμπληρωματικών δηλώσεων από επιχειρήσεις του πολιτισμού

Την ίδια στιγμή, δίνεται εκ νέου η δυνατότητα, από 4/6/2021 έως και 9/6/2021, οι επιχειρήσεις του Πολιτισμού με ΚΑΔ: 90.01, 90.02, 90.03, 90.04, 93.29.2 (Θέατρα – Μουσικές σκηνές -Χοροθέατρα – Συναυλιακοί χώροι – Χώροι παραστάσεων) που έχουν υποβάλει στην ειδική πλατφόρμα stirizoumetonpolitismo.services.gov.gr, που τηρείται στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ», αίτηση/υπεύθυνη δήλωση ένταξης στην οικονομική ενίσχυση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με αριθμ. οικ. 5774/203/5-2-2021 (Β’ 457) για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020, η οποία έχει εγκριθεί από την ΑΑΔΕ, να υποβάλουν τη συμπληρωματική αίτηση/υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα με το παράρτημα ΙΙΙ της με αριθμ.οικ. 20706/Σ.1771/19-4-2021 (Β’ 1628), στην ανωτέρω ειδική πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This