Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Κ. Χατζηδάκης ανοίγει «παράθυρο» διευκόλυνσης για τους οφειλέτες της ΔΕΗ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Στις 6.484 ανέρχεται ο αριθμός των καταναλωτών στους οποίους έγινε επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στο πλαίσιο της εφαρμογής του επιδόματος επανασύνδεσης ευάλωτων καταναλωτών, σύμφωνα με έγγραφο της ΔΕΔΔΗΕ που κατατέθηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Του Αντώνη Ι. Αντωνιάδη

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος απαντώντας επ’ αυτού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιπλέον πολιτικές που θα στοχεύουν στη διευκόλυνση αποπληρωμής οφειλών.

Ειδικότερα ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνει ότι «επιπλέον πολιτικές, πέραν του Κοινωνικού Οικιακού Τιµολογίου, οι οποίες θα στοχεύουν στην διευκόλυνση αποπληρωµής οφειλών για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας των πολιτών οι οποίοι βρίσκονται σε πραγµατική αδυναµία, θα εξεταστούν το προσεχές διάστηµα, µεταξύ άλλων, και στο πλαίσιο των µέτρων τα οποία θα λάβει η νέα ∆ιοίκηση της ∆ΕΗ για την αύξηση της ρευστότητας της επιχείρησης».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ