«Χρυσές» οι φετινές διακοπές: Ακριβότερα τα ακτοπλοϊκά!

Για τέσσερις μέρες στη Μήλο 1.431 ευρώ

Must Read

Φθηνότερος προορισμός αποδεικνύεται το Ντουμπάι και το Παρίσι σε σχέση με την Ελλάδα! «Φαρμάκι» στάζουν τόσο τα εισιτήρια όσο και η διαμονή σε γνωστούς ελληνικούς προορισμούς.

Για τους περισσότερους ντόπιους το όνειρο των καλοκαιρινών διακοπών έχει γίνει απλησίαστο, καθώς ακόμα και 4 με 5 ημέρες κοστίζουν περισσότερο από ένα μηνιάτικο! Στις ήδη αυξημένες τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ήρθαν να προστεθούν από σήμερα, 1η Ιουλίου και νέες αυξήσεις. Είναι τέτοιες οι αυξήσεις που οι μισοί Έλληνες φέτος δεν θα μπορέσουν να πάνε ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές.

Αν αναλογιστεί κανείς πως τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια μέσα σε ένα χρόνο πήραν αύξηση 34%, και το κόστος διαμονής ανέβηκε και αυτό με τη σειρά του, εύκολα μπορεί να καταλάβει τους λόγους που η Αθήνα δεν θα αδειάσει φέτος τον Αύγουστο. Και όσοι δεν έκλεισαν εισιτήρια τον Ιούνιο, από σήμερα, 1η Ιουλίου, καλούνται να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς οι ακτοπλοϊκές εταιρείες ανέβασαν τις τιμές τους κατά 5%-8% (ανάλογα με την εταιρία), καθώς οι αυξήσεις των τιμών στα ναυτιλιακά καύσιμα έχουν αγγίξει ήδη το 168%.

Μία 4μελής οικογένεια που θέλει να ταξιδέψει στη Νάξο από 10 Ιουλίου έως 15 Ιουλίου θα πρέπει να πληρώσει για 4 διανυκτερεύσεις από 360 ευρώ έως 950 ευρώ. Τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής (με όχημα) θα τους κοστίσουν 644 ευρώ, με τις διακοπές να έχουν ένα συνολικό κόστος από 1.004 έως 1.594 ευρώ. Και όλα αυτά χωρίς να υπολογίζονται φαγητά και παραλία.

Αν επιλέξει την Πάρο, οι 4 διανυκτερεύσεις θα κοστίζουν από 680 έως 1.050 ευρώ, τα ακτοπλοϊκά 632 ευρώ, με το σύνολο να κυμαίνεται μεταξύ 1.312 με 1.682 ευρώ. Στην περίπτωση που ένα ζευγάρι θελήσει το ίδιο διάστημα να πάει στη Σαντορίνη θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για 4 βράδια.

Αναμένεται να πληρώσει από 665 έως 1.034 ευρώ, τα ακτοπλοϊκά θα του κοστίσουν 488 ευρώ με όχημα, με το σύνολο να ανέρχεται στα 1.153 με 1.522 ευρώ. Ένα τετραήμερο στη Μήλο έχει κόστος για το ζευγάρι από 480 έως 1.100 ευρώ σε διαμονή, 331 ευρώ σε ακτοπλοϊκό με το σύνολο να αγγίζει ακόμα και τα 1.431 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This