Εξοικονομώ 2021: Λήγει η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!

Όσα πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι την άλλη εβδομάδα

Must Read

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιουλίου θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι που έχουν επιλεγεί για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αλλιώς κινδυνεύουν να μην ενταχθούν στους Προσωρινούς Πίνακες.

Η διαδικασία υπαγωγής δικαιούχων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» του ΥΠΕΝ έχει εισέλθει στην τελική ευθεία. Υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος ανακοινώθηκαν στις 28/4 τα αρχικά αποτελέσματα υποβολών μονοκατοικιών/μεμονωμένων διαμερισμάτων, βάσει των οποίων υποβλήθηκαν 87.246 αιτήσεις, εκ των οποίων οι 40.012 χαρακτηρίστηκαν αρχικά ως επιλέξιμες και οι 47.234 ως επιλαχούσες. Στη φάση των αιτήσεων δεν υποβλήθηκαν δικαιολογητικά φακέλου συμμετοχής.

Για τις αρχικά επιλέξιμες αιτήσεις, στις 20/5/2022 ξεκίνησε η περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών που απαιτούνται και ιδίως της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου (ΗΤΚ), η οποία λήγει στις 19/7/2022. Σύμφωνα με το ΤΕΕ, ήδη στο διάστημα από 20/5 δεκάδες χιλιάδες δικαιούχοι έχουν συμπληρώσει ψηφιακά τα δικαιολογητικά υπαγωγής και την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου, η οποία είναι απαραίτητη για τον έλεγχο και τη διασταύρωση των στοιχείων νομιμότητας, χρήσης, επιφανείας και παλαιότητας του ακινήτου, και εν τέλει για την κατάταξη των αιτήσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This