Power Pass: Τι θα γίνει με όσους δεν πληρωθούν σήμερα

Όσα πρέπει να γνωρίζουν

Must Read

Από σήμερα, Παρασκευή 15/7, θα μπορούν ορισμένοι πολίτες να εισπράξουν τα ψίχουλα που αποφάσισε να δώσει η κυβέρνηση στους καταναλωτές για να τους βοηθήσει δήθεν από τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα.

600 ευρώ δεν πρόκειται να δει σχεδόν κανείς στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, καθώς οι επιδοτήσεις στην πλειοψηφία δεν ξεπερνούν τα πενήντα ευρώ! Ωστόσο, υπάρχουν και πολίτες που σήμερα δεν θα εισπράξουν τίποτα, καθώς οι έλεγχοι συνεχίζονται για μερικές ημέρες ακόμα,και έτσι αναμένεται να πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την έκδοση των σχετικών ενημερωτικών εκκαθαριστικών. Όλοι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για την εξέλιξη της αίτησής τους στο email που έχουν δηλώσει. Όποιος ωστόσο επιθυμεί μπορεί να εισέρχεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, με τους προσωπικούς του κωδικούς Taxisnet και να βλέπει το στάδιο στο οποίο βρίσκεται.

Όσοι δεν πληρωθούν σήμερα, μέσα από την ειδική πλατφόρμα μπορούν να βλέπουν αναλυτικά την πορεία της αίτησής τους. Αν γράφει ακόμα ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, αυτό θα σημαίνει ότι βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση, και στις οποίες έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι για το ΙΒΑΝ/ΑΦΜ, και δεν απαιτούνται επιπλέον ενέργειες από τον πολίτη.

Τα ποσά που θα δουν οι δικαιούχοι στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς κυμαίνονται από 18 έως και 600 ευρώ, τα οποία έρχονται για να στηρίξουν τα νοικοκυριά στο υψηλό κόστος των λογαριασμών ρεύματος που έλαβαν τους προηγούμενους μήνες.

Διαβάστε ακόμα:

Power Pass: Ξεκινά η μεγάλη απάτη της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This