Διπλό ΚΕΑ από… λάθος! Τι συνέβη;

Μέσα στην ημέρα θα γίνουν ανακοινώσεις για το θέμα

Must Read

Με το χαμόγελο θα «μείνουν» όσοι δικαιούχοι διαπίστωσαν ότι είχαν στον λογαριασμό τους τα διπλάσια χρήματα από εκείνα που ανέμεναν για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Η διπλή δόση για το ΚΕΑ στην προπληρωμένη κάρτα των δικαιούχων, ήταν κάτι που αρχικά χαροποίησε όσους πολίτες την είδα, ωστόσο μετά τούς ανάγκασε να προβληματιστούν. Καθώς το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δεν συνηθίζει να μοιράζει χρήματα… Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζήτημα είναι υπό εξέταση από το Υπουργείο Εργασίας και τις τράπεζες, καθώς φαίνεται ότι ήταν ένα θέμα που προέκυψε από μια συγκεκριμένη τράπεζα. Τόσο το υπουργείο Εργασίας όσο και η συγκεκριμένη τράπεζα προσπαθούν να βρουν τι θα γίνει. Το σίγουρο είναι ότι, εντός της ημέρας θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This