Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023

Ο ενεργός κοινωνικός ρόλος της Kaizen Gaming

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Οι δύο κεντρικές έννοιες που παραμένουν σταθερές στην ανάπτυξη της Kaizen Gaming, από τη δημιουργία της το 2012 έως και σήμερα, είναι η καινοτομία και η κοινωνική συνεισφορά. Η εταιρία έχει δημιουργήσει τη δική της βέλτιστη πρακτική ενεργής κοινωνικής προσφοράς, έχοντας ενσωματώσει την κοινωνική δράση στη λειτουργία της και στην κουλτούρα των 1.500 και πλέον εργαζομένων της.

Η Kaizen Gaming έχει δημιουργήσει μια δομή κοινωνικής συνεισφοράς, η οποία αναπτύσσεται σε τρεις βασικούς πυλώνες δράσης. Ο πρώτος αφορά το πρόγραμμα Μικροί Ηρωες της Stoiximan, μέσω του οποίου, για περισσότερα από πέντε χρόνια, δίνει την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά δημοτικών σχολείων να έχουν άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Ο δεύτερος αφορά τη σύνδεση της εταιρίας με τον αθλητισμό μέσα από τη διαρκή στήριξη σε αθλητές που εκπροσωπούν τη χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενέργειες κατασκευής αθλητικών υποδομών, καθώς και τη στήριξη κορυφαίων επαγγελματικών ομάδων και αθλητικών ομοσπονδιών στις χώρες όπου δραστηριοποιείται. Ο τρίτος αφορά ενέργειες που υλοποιεί όταν η ανάγκη ενεργοποίησης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων είναι επιτακτική, για την άμεση παρέμβαση και προσφορά.

Δημιουργώντας τους Μικρούς Ηρωες της Ελλάδας

Οι Μικροί Ηρωες, το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρίας, δημιουργήθηκε το 2017, με αποστολή να παρέχει σε παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύσσονται μέσα από τη συμμετοχή τους σε μερικά από τα πιο σημαντικά εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στην Ελλάδα. Από τη δημιουργία τους οι Μικροί Ηρωες έχουν δώσει την ευκαιρία σε περισσότερα από 42.000 παιδιά δημοτικών σχολείων να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές επισκέψεις και διαδραστικές εκπαιδευτικές εμπειρίες, ενώ μέσω των Προγραμμάτων «Οι Μικροί Ηρωες ταξιδεύουν» και «Οι Μικροί Ηρωες για την Ελλάδα» η Kaizen στηρίζει τα παιδιά που διαβιούν σε απομακρυσμένες περιοχές με τη διοργάνωση «εκπαιδευτικών» ταξιδιών και τον εκσυγχρονισμό και κατασκευή υποδομών αθλητισμού και εκπαίδευσης στις περιοχές του.

Οι Μικροί Ηρωες στο Athens Science Festival

To εύρος δράσεων των Μικρών Ηρώων επεκτείνεται συνεχώς, με στόχο να προσφέρει εκπαιδευτικά ερεθίσματα στα παιδιά, ενσωματώνοντας την τεχνολογία και την επιστήμη. Η Kaizen Gaming και οι Μικροί Ηρωες θα βρίσκονται στη μεγάλη γιορτή της επιστήμης, το Athens Science Festival, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν την επιστήμη μέσα από την τέχνη, τη διάδραση και το παιχνίδι.

Ενισχύοντας την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών

Τα τελευταία χρόνια η Kaizen Gaming έχει υλοποιήσει μια σειρά από προγράμματα και δράσεις, επιδιώκοντας να καλύπτει πρακτικές ανάγκες, σε έκτακτα ή διαρκή προβλήματα, δημιουργώντας προφανές όφελος για την κοινωνία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις 8 χώρες του εξωτερικού στις οποίες δραστηριοποιείται. Στη διάρκεια της πανδημίας παρέδωσε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας έξι φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς που νοσούν με Covid-19.

Ως μια ελληνική εταιρία με λειτουργία σε χώρες της Ευρώπης καθώς και της Λατινικής Αμερικής, μέσω των brands Stoiximan και Betano, η εταιρία επιθυμεί να διευρύνει το κοινωνικό της αποτύπωμα σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησης της. Η πρόσφατη κρίση στην Ουκρανία στάθηκε η αφορμή για την άμεση ενεργοποίηση της Kaizen Gaming προχωρώντας σε χρηματική δωρεά 100.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό Ρουμανίας, χώρα στην οποία η εταιρία δραστηριοποιείται με το brand Betano, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των προσφύγων.

Μόνιμος αρωγός του αθλητισμού

Η σύνδεσή της Kaizen Gaming με τον αθλητισμό είναι πολύπλευρη και άμεση. Στη διάρκεια των χρόνων η εταιρία στηρίζει κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες και αθλητικές ομοσπονδίες, ενώ η διαρκής στήριξη σε αθλητές που εκπροσωπούν τη χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα προγράμματα αρωγής του ελληνικού αθλητισμού.

Παράλληλα, η εταιρία προχωρά σε ενέργειες κατασκευής αθλητικών υποδομών, με σαφές, ευρύ κοινωνικό όφελος, με πιο πρόσφατα την κατασκευή ενός νέου γήπεδο στον περιβάλλοντα χώρο του Παγκρήτιου Σταδίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, και του ανακατασκευασμένου πολυγήπεδου στην Κάσο, το οποίο έρχεται μάλιστα σε συνέχεια αντίστοιχων δράσεων των τελευταίων ετών, με την κατασκευή γηπέδων σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας.

Τα τελευταία χρόνια ο ρόλος των μεγάλων επιχειρήσεων ξεπερνά κατά πολύ τη συνεισφορά τους στις τοπικές οικονομίες και την αγορά εργασίας, ενώ επεκτείνεται στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών και στην ανάληψη κοινωνικής δράσης συνολικά. Η Kaizen Gaming αντιλαμβανόμενη τον διευρυμένο αυτό ρόλο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις 11 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, δημιουργεί ένα διευρυμένο κοινωνικό αποτύπωμα, μετατρέποντας την κουλτούρα κοινωνικής συνεισφοράς που έχει ως εταιρία σε προγράμματα και δράσεις με σαφές, θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται μείωση του επιτοκίου στον εξωδικαστικό!

Νομοθετική πρωτοβουλία, που θα περιλαμβάνει αλλαγές στον εξωδικαστικό μηχανισμό, προανήγγειλε ο Χρήστος Σταϊκούρας.Απαντώντας σε...

Αντί αύξησης, ο Μητσοτάκης μοιράζει επιδόματα έως 300 ευρώ στους συνταξιούχους!

Ποιος είναι οι «τυχεροί» και πόσα χρήματα αναμένεται να λάβουν

Το παραμύθι με τα ταμειακά διαθέσιμα

Δεσμευμένα τα 34,5 από τα 36,5 δισ. ευρώ που επικαλείται η κυβέρνηση ως «ασπίδα» στις αγορές

Συντάξεις: Η απάτη (με παραδείγματα) για τις δήθεν… αυξήσεις!

Από τους 2.600.000 δικαιούχους σχεδόν οι μισοί είτε δεν πήραν τίποτα είτε πήραν πολύ μικρά ποσά

Σενάρια για αλλαγές στη φορολόγηση των ενοικίων

Η πιθανότερη παρέμβαση είναι να προστεθεί ένας ενδιάμεσος συντελεστής στις κλίμακες των 12.000 και των 35.000 ευρώ, ώστε να ευνοηθούν τα μεσαία και τα υψηλά εισοδήματα

Κατώτατος μισθός: Αυξήσεις από 3% έως 15% προτείνουν οι κοινωνικοί εταίροι

«Σφιγμένοι» οι εργοδοτικοί φορείς, θεωρούν ότι μία μεγάλη άνοδος του μισθού θα προκαλέσει προβλήματα στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων 

Έσπασε το «φράγμα» των 400 δισ. ευρώ το ελληνικό χρέος!

Εκτόξευση σχεδόν 8 δισ. πάνω από τον στόχο του υπουργείο Οικονομικών, λόγω νέου δανεισμού και κυβερνητικής πρεμούρας για ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας

Εφιάλτης στο υπουργείο Οικονομικών οι ενστάσεις!

Τέσσερις στους 10 δήμους της χώρας πρότειναν ακόμα και επαναφορά των τιμών στα επίπεδα του 2018

Σενάρια για νέα ρύθμιση οφειλών!

Προεκλογικό σχέδιο της κυβέρνησης για πάνω από 60 δόσεις σε Εφορία, δήμους και ασφαλιστικά ταμεία

Δόλωμα… για τις «μαϊμού» αποδείξεις!

Κλιμακωτά, ανάλογα με την αξία της συναλλαγής, θα είναι τα «μπόνους» για όσους καταγγείλουν την παρανομία 

Καταδικασμένοι στη φτώχεια οι πλέον ευάλωτοι!

Ενώ από το 2019 και έπειτα, έστω με πολύ μικρά βήματα, μισθωτοί και συνταξιούχοι...

Η κυβέρνηση επανεξετάζει 1.047 φοροαπαλλαγές!

Φόρους που αγγίζουν τα 12,9 δισ. ευρώ γλίτωσαν το 2022 εκατομμύρια φορολογούμενοι και επιχειρήσεις....

Εξωδικαστικός: Εγκρίθηκαν μόνο 7 στις 100 αιτήσεις

Με ρυθμούς… χελώνας συνεχίζει να κινείται ο εξωδικαστικός μηχανισμός, καθώς μέχρι σήμερα έχουν ρυθμίσει...

Οι συνταξιούχοι δεν ανέχονται άλλο την κοροϊδία

Η κοροϊδία και οι παλινωδίες της κυβέρνησης σε σχέση με τους συνταξιούχους προκαλούν ολοένα...

Τράπεζες: Η μεγάλη κοροϊδία με τα επιτόκια

Πώς αποκομίζουν τεράστια κέρδη μετατρέποντας τις πάμφθηνες καταθέσεις σε πανάκριβα δάνεια

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι έδειξε η νεκροψία για την 13χρονη Κωνσταντίνα που πέθανε ξαφνικά στην Ηλεία

Θρήνο στην Ηλεία έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 13χρονου...

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά ο μπασκετμπολίστας Βασίλης Χριστοδούλου

Θρήνο στον χώρο του αθλητισμού έχει προκαλέσει ακόμα ένας...

Ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού, αθώος για τον βιασμό ο Πέτρος Φιλιππίδης

Κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία του βιασμού

Τα μαζεύει η Σακελλαρόπουλου από το Προεδρικό;

Αφού προκάλεσε επί τόσα χρόνια το πανελλήνιο μετατρέποντας το...

«Σε βλέπω και με ερεθίζεις πολύ»: Αυτά έλεγε ο ανώμαλος 82χρονος και μετά βίαζε ανήλικα κορίτσια!

Καταγγελία τριών γυναικών σε βάρος 82χρονου για σεξουαλικά εγκλήματα

Το κρυφό μήνυμα στην ομιλία του Κυριάκου

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κοινοβούλιο ήταν γεμάτη...
spot_img

NEWSROOM