Ο ενεργός κοινωνικός ρόλος της Kaizen Gaming

Must Read

Οι δύο κεντρικές έννοιες που παραμένουν σταθερές στην ανάπτυξη της Kaizen Gaming, από τη δημιουργία της το 2012 έως και σήμερα, είναι η καινοτομία και η κοινωνική συνεισφορά. Η εταιρία έχει δημιουργήσει τη δική της βέλτιστη πρακτική ενεργής κοινωνικής προσφοράς, έχοντας ενσωματώσει την κοινωνική δράση στη λειτουργία της και στην κουλτούρα των 1.500 και πλέον εργαζομένων της.

Η Kaizen Gaming έχει δημιουργήσει μια δομή κοινωνικής συνεισφοράς, η οποία αναπτύσσεται σε τρεις βασικούς πυλώνες δράσης. Ο πρώτος αφορά το πρόγραμμα Μικροί Ηρωες της Stoiximan, μέσω του οποίου, για περισσότερα από πέντε χρόνια, δίνει την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά δημοτικών σχολείων να έχουν άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Ο δεύτερος αφορά τη σύνδεση της εταιρίας με τον αθλητισμό μέσα από τη διαρκή στήριξη σε αθλητές που εκπροσωπούν τη χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενέργειες κατασκευής αθλητικών υποδομών, καθώς και τη στήριξη κορυφαίων επαγγελματικών ομάδων και αθλητικών ομοσπονδιών στις χώρες όπου δραστηριοποιείται. Ο τρίτος αφορά ενέργειες που υλοποιεί όταν η ανάγκη ενεργοποίησης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων είναι επιτακτική, για την άμεση παρέμβαση και προσφορά.

Δημιουργώντας τους Μικρούς Ηρωες της Ελλάδας

Οι Μικροί Ηρωες, το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρίας, δημιουργήθηκε το 2017, με αποστολή να παρέχει σε παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύσσονται μέσα από τη συμμετοχή τους σε μερικά από τα πιο σημαντικά εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στην Ελλάδα. Από τη δημιουργία τους οι Μικροί Ηρωες έχουν δώσει την ευκαιρία σε περισσότερα από 42.000 παιδιά δημοτικών σχολείων να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές επισκέψεις και διαδραστικές εκπαιδευτικές εμπειρίες, ενώ μέσω των Προγραμμάτων «Οι Μικροί Ηρωες ταξιδεύουν» και «Οι Μικροί Ηρωες για την Ελλάδα» η Kaizen στηρίζει τα παιδιά που διαβιούν σε απομακρυσμένες περιοχές με τη διοργάνωση «εκπαιδευτικών» ταξιδιών και τον εκσυγχρονισμό και κατασκευή υποδομών αθλητισμού και εκπαίδευσης στις περιοχές του.

Οι Μικροί Ηρωες στο Athens Science Festival

To εύρος δράσεων των Μικρών Ηρώων επεκτείνεται συνεχώς, με στόχο να προσφέρει εκπαιδευτικά ερεθίσματα στα παιδιά, ενσωματώνοντας την τεχνολογία και την επιστήμη. Η Kaizen Gaming και οι Μικροί Ηρωες θα βρίσκονται στη μεγάλη γιορτή της επιστήμης, το Athens Science Festival, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν την επιστήμη μέσα από την τέχνη, τη διάδραση και το παιχνίδι.

Ενισχύοντας την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών

Τα τελευταία χρόνια η Kaizen Gaming έχει υλοποιήσει μια σειρά από προγράμματα και δράσεις, επιδιώκοντας να καλύπτει πρακτικές ανάγκες, σε έκτακτα ή διαρκή προβλήματα, δημιουργώντας προφανές όφελος για την κοινωνία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις 8 χώρες του εξωτερικού στις οποίες δραστηριοποιείται. Στη διάρκεια της πανδημίας παρέδωσε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας έξι φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς που νοσούν με Covid-19.

Ως μια ελληνική εταιρία με λειτουργία σε χώρες της Ευρώπης καθώς και της Λατινικής Αμερικής, μέσω των brands Stoiximan και Betano, η εταιρία επιθυμεί να διευρύνει το κοινωνικό της αποτύπωμα σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησης της. Η πρόσφατη κρίση στην Ουκρανία στάθηκε η αφορμή για την άμεση ενεργοποίηση της Kaizen Gaming προχωρώντας σε χρηματική δωρεά 100.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό Ρουμανίας, χώρα στην οποία η εταιρία δραστηριοποιείται με το brand Betano, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των προσφύγων.

Μόνιμος αρωγός του αθλητισμού

Η σύνδεσή της Kaizen Gaming με τον αθλητισμό είναι πολύπλευρη και άμεση. Στη διάρκεια των χρόνων η εταιρία στηρίζει κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες και αθλητικές ομοσπονδίες, ενώ η διαρκής στήριξη σε αθλητές που εκπροσωπούν τη χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα προγράμματα αρωγής του ελληνικού αθλητισμού.

Παράλληλα, η εταιρία προχωρά σε ενέργειες κατασκευής αθλητικών υποδομών, με σαφές, ευρύ κοινωνικό όφελος, με πιο πρόσφατα την κατασκευή ενός νέου γήπεδο στον περιβάλλοντα χώρο του Παγκρήτιου Σταδίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, και του ανακατασκευασμένου πολυγήπεδου στην Κάσο, το οποίο έρχεται μάλιστα σε συνέχεια αντίστοιχων δράσεων των τελευταίων ετών, με την κατασκευή γηπέδων σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας.

Τα τελευταία χρόνια ο ρόλος των μεγάλων επιχειρήσεων ξεπερνά κατά πολύ τη συνεισφορά τους στις τοπικές οικονομίες και την αγορά εργασίας, ενώ επεκτείνεται στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών και στην ανάληψη κοινωνικής δράσης συνολικά. Η Kaizen Gaming αντιλαμβανόμενη τον διευρυμένο αυτό ρόλο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις 11 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, δημιουργεί ένα διευρυμένο κοινωνικό αποτύπωμα, μετατρέποντας την κουλτούρα κοινωνικής συνεισφοράς που έχει ως εταιρία σε προγράμματα και δράσεις με σαφές, θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This