Κυβερνητική σύσκεψη για τα ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Must Read

Θορύβησαν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, τα πανάκριβα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα οποία θα μπουν στο μικροσκόπιο, σε ειδική διυπουργική σύσκεψη που ετοιμάζεται για το απόγευμα της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

    • Γράφει ο Νίκος Τσιαμτσίκας

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται να υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση, για τη συγκράτηση του υπεραυξημένου κόστους των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, αλλά και την επιβολή μέτρων, ελέγχου, αφού ήδη έχουν σημειωθεί σημαντικές μειώσεις στους παράγοντες που επιβαρύνουν το κόστος, όπως είναι τα καύσιμα.

Για μια απλή μετάβαση από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι τη Σαντορίνη ένας επιβάτης θα πληρώσει ατομικό εισιτήριο  58 ευρώ

Από Πειραιά για Πάρο το ατομικό εισιτήριο ξεκινά από 59 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 86 ευρώ

Για μετάβαση από το λιμάνι της Ραφήνας στην Τήνο ο επιβάτης θα πληρώσει ατομικό εισιτήριο 35 ευρώ και για ένα Ι.Χ. άλλα 75 ευρώ.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, δεν απέκλεισε καθόλου την πιθανότητα να ληφθούν μέτρα, ακόμη και να υπάρξει κάποια επιδότηση στα εισιτήρια, αντιθέτως μάλλον την προανήγγειλε, καθώς στη σύσκεψη στο μέγαρο Μαξίμου θα συμμετέχουν όλοι οι ακτοπλόοι, οι οποίοι έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις στον αρμόδιο υπουργό Ναυτιλίας αλλά και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρχουν φαινόμενα αισχροκέρδειας στον κλάδο των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, κάτι το οποίο διεμήνυσε ότι δεν θα γίνει αποδεκτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This