«Αν δεν είναι αυτό κοροϊδία, τι είναι;» – «Σμπαράλια» το market pass και το «καλάθι του νοικοκυριού»!

Αύξηση-σοκ 72% στα ίδια προϊόντα, διαλύει τα κυβερνητικά αφηγήματα

Must Read

Ως «πλήρη αποτυχία» και «κοροϊδία», περιέγραψε το market pass ο Απόστολος Ραυτόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών, μιλώντας στο KontraNews.

Όπως αποκάλυψε ο κ.Ραυτόπουλος, «είχαμε πάρει 60 προϊόντα στην αρχή που δημιουργήθηκε το καλάθι του νοικοκυριού και το κόστος αυτών των 60 προϊόντων ήταν 250 ευρώ. Πήραμε και σήμερα, τα ίδια προϊόντα από την ίδια αλυσίδα σούπερ μάρκετ και μας στοίχισαν πάνω από 430 ευρώ».

Δηλαδή βάζοντας κάτω τα νούμερα, μιλάμε για μια εξωφρενική αύξηση στις τιμές, της τάξης του 72%!

«Μη μας λένε λοιπόν για 10% (σ.σ. η ενίσχυση επί του μηνιαίου ύψους αγορών) του market pass, όταν αποδεδειγμένα, για να καλύπτει το 10% πρέπει να είναι τουλάχιστον 43 ευρώ. Είναι 5% το market pass που θα δοθεί και πήρε παράταση για τρεις μήνες. Αν δεν είναι αυτό κοροϊδία, τι είναι;» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.



Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This