Market Pass: Μέχρι πότε γίνονται αιτήσεις για την τρίτη φάση – Πότε αρχίζουν οι πληρωμές

Must Read

Επεκτάθηκε το χρονικό διάστημα των αιτήσεων για την τρίτη φάση του Market Pass, με τους δικαιούχους να έχουν προθεσμία ως και τις 8 Ιανουαρίου 2024. Όπως έκανε γνωστό, ο φοροτεχνικός Χρήστος Κρίγκας, οι ενισχύσεις θα δοθούν ως τις 15 Ιανουαρίου, ενώ οι ψηφιακές κάρτες θα μείνουν ενεργές ως και τις 29 Φεβρουάριου.

Ο ίδιος έκανε σαφές πως για τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν σε Θεσσαλία, Έβρο, Βοιωτία, και Φθοιώτιδα υπάρχει ένα διπλό Market Pass.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο φαινόμενο phishing που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, με απατεώνες να τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και να ζητούν κωδικούς πρόσβασης, με πρόσχημα το Market Pass, για να αρπάξουν χρηματικά ποσά.

Έκτακτο επίδομα και συντάξεις

Ο φοροτεχνικός έκανε λόγο και για το έκτακτο επίδομα των 10 έως 200 ευρώ, εξηγώντας πως 750.000 συνταξιούχοι όλων των Ταμείων έχουν προσωπική διαφορά άνω των 10 ευρώ, από το σύνολο των 2,5 εκατ. συνταξιούχων.

«Όσοι έχουν σύνταξη έως 700 ευρώ θα πάρουν εφάπαξ 200 ευρώ, όσοι έχουν σύνταξη από 701 έως 1150 ευρώ θα πάρουν 150 ευρώ κι όσοι έχουν σύνταξη από 1201 έως 1600 ευρώ θα πάρουν εφάπαξ 100 ευρώ», διευκρίνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This