Ο Ανδρέας Λοβέρδος «σκοτίστηκε» για τις υποκλοπές

Το «γαλάζιο» στέλεχος σε ρεσιτάλ απαξίωσης νόμων και θεσμών

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος εδώ και σχεδόν οκτώ μήνες ανήκει στη ΝΔ και είναι ένα από τα θύματα των υποκλοπών, επιδόθηκε μέσω του ΣΚΑΪ σε ένα ρεσιτάλ απαξίωσης νόμων και θεσμών, κυνισμού και αλαζονείας, όταν η συζήτηση έφτασε στις παράνομες παρακολουθήσεις.

Ο γυρολόγος πολιτικός επιχείρησε με αήθη και προσβλητικό τρόπο να υποβαθμίσει το σκάνδαλο με προκλητικές δηλώσεις και αναφορές, όπως το «σκοτίστηκα», υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ένας πολιτικός δεν πρέπει να βάζει τέτοια θέματα στο επίκεντρο!

Κατά τον νομικό κ.Λοβέρδο δηλαδή, η παραβίαση κανόνων και ελευθεριών από κράτος και ιδιώτες δεν είναι και τόσο σημαντικό ζήτημα.

Λοβέρδος speaking

«Σας το λέω ειλικρινά, σκοτίστηκα. Το να καθιστάς αυτό το θέμα στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής… Επειδή είμαι πολιτικός, στο επίκεντρο της πολιτικής δεν θα έβαζα αυτό το θέμα ποτέ. Δεν μπορώ να το καταστήσω στο δικό μου μυαλό στο επίκεντρο», είπε μεταξύ πολλών άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Όσο για το αν θα κάνει μήνυση στους τέσσερις καταδικασθέντες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν θα στραφώ εναντίον των τεσσάρων. Για το Κράτος Δικαίου είναι πράξεις τιμωρούμενες. Δεν θέλω να κερδοσκοπήσω πολιτικά», σχολίασε, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε:

«Δεν θα κάνω μήνυση. Ο κ. Ράμμος κατέληξε ότι δεν μπορεί να μου δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες. Είπα ότι δεν θα το εκμεταλλευτώ πολιτικά. Όταν καταδικάστηκαν οι τέσσερις, θίχθηκα. Γιατί δεν ήταν το όνομά μου στο κλητήριο θέσπισμα. Έμαθα ότι έγινε ένσταση και την απέρριψε ο δικαστής».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σκουπίδι “πολιτικός”, τι να λέμε;
    Από την άλλη υπάρχει μέσα στο κω λο χα νείο που ονομάζουν “κοινοβούλιο” κανένας που το κόμμα του κυβέρνησε τουλάχιστον από το 2010 και μετά και να μην είναι σκουπίδι;

    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

    Και ο καιρός είναι με το μέρος μου!

  2. Φαντάστείτε τι τον άκουσαν να λέει στο τηλέφωνο και γι’ αυτό φοβάται να κινηθεί δικαστικά εναντίον τους. Να θυμίσω ότι την περίοδο των υποκλοπών συντελείτο η επιχείριση εκφοβισμού μαρτύρων της Νοβάρτις. Και ο νοών νοείτω.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης