«Έσπασε» τον γυάλινο κόσμο με το ζεϊμπέκικό του ο Νίκος Παππάς (video)

Must Read

Παρέα με τον «απατημένο» σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη στο «Ερωτας μετά», τον τηλεοπτικό Χρήστο Μακρίδη, κατά κόσμον Μάριο Αθανασίου, διασκέδαζε προχθές το βράδυ ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παππάς με τον Μάριο Αθανασίου

Ο… Μακρίδης (ο Αθανασίου, για να μην ξεχνιόμαστε), αντί να ψάχνει την εξαφανισμένη μετά την απιστία της γυναίκα του, πήγε να ακούσει τον Γεράσιμο Ανδρέατο, μάλλον για να πάνε κάτω τα φαρμάκια!

Ο Νίκος Παππάς με τον Γεράσιμο Ανδρέατο

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso»στο κέντρο Μουσικές Διαδρομές εθεάθη ο πρώην υπουργός με μεγάλη παρέα, στην οποία ήταν και ο δημοφιλής ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί σε μια από τις δημοφιλέστερες σειρές της σεζόν, το «Ερωτας μετά».

«Είναι σπάνιοι οι καλλιτέχνες που συνδυάζουν το ταλέντο με την ταπεινότητα και το ήθος. Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ανήκει σε αυτή την κατηγορία των καλλιτεχνών. Πάντα είναι χαρά να τον συναντά κανείς, όχι μόνο για τη σπουδαία φωνή του» είπε μάλιστα ο Νίκος Παππάς για τον φίλο του τον Γεράσιμο Ανδρεάτο. Αφήστε δε που ο τραγουδιστής άφησε εξαιρετικά ικανοποιημένο τον πρώην υπουργό, μια και τραγούδησε και το αγαπημένο άσμα του Νίκου Παππά: «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, μόνο τρόπο να κοιτάνε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This