Κατακραυγή για Καππάτο στην Κεφαλλονιά!

Σκηνές απείρου κάλλους στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου - «Δεν μπορούν να με τρομοκρατήσουν», η αντίδραση του βουλευτή στο facebook

Must Read

Ο βουλευτής Κεφαλληνίας της ΝΔ Παναγής Καππάτος, μπορεί να απολαμβάνει την πρωτοφανή και προκλητική κάλυψη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ακόμα και μετά την κυνική ομολογία του ότι υπερασπίστηκε 4-5 φορές τράπεζες έναντι δανειοληπτών που ήθελαν να μπουν στον νόμο Κατσέλη, ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τους κατοίκους του νησιού στο οποίο πολιτεύεται ο κ.Καππάτος.

Όπως αποκαλύπτει το τοπικό PortoniNews, χθες το μεσημέρι σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου, όταν περαστικοί από κεντρική καφετέρια της περιοχής, είδαν τον Παναγή Καππάτο να κάθεται και να πίνει τον καφέ του μαζί με τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση.

Αρκετοί εξ όσων αντιλήφθηκαν την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ άρχισαν να αποδοκιμάζουν έντονα και να τον αποκαλούν «κοράκι των πλειστηριασμών», ενώ όπως αναφέρει το PortoniNews, υπήρξε και ποδηλάτης που περνώντας έφτυσε συμβολικά στο έδαφος.

Με την παρέμβαση των ιδιοκτητών της καφετέριας και άλλων θαμώνων, τα πνεύματα που οξύνθηκαν αρκετά σε κάποιο σημείο, ηρέμησαν και άπαντες συνέχισαν τις δουλειές τους.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, ο Παναγής Καππάτος με ανάρτησή του στο facebook έκανε λόγο για «σκηνοθετημένη επίθεση που διοχετεύτηκε αμέσως στα μέσα ενημέρωσης επιρροής του συγκεκριμένου παράγοντα» και έγινε «από τον γνωστό μονίμως ‘αγανακτισμένο’ συμπολίτη μας που διαβιεί στην αυλή τοπικού παράγοντα-συκοφάντη!»

  • Αναλυτικά έγραψε:

Είναι πάντα οι ίδιοι άνθρωποι και δεν θα αλλάξουν ποτέ.
Αυτοί που παράγουν «αγανακτισμένους».
Αυτοί που τρέφουν το αυγό του φιδιού.
Οι «αγανακτισμένοι» που φώναζαν συνθήματα να καεί η Βουλή στο Σύνταγμα.
Οι «αγανακτισμένοι» που παλαιότερα βιαιοπράγησαν.
Οι «αγανακτισμένοι» που δολοφόνησαν.
Είναι τα φαινόμενα της προσβολής, της επίθεσης και της βίας.
Αυτών που θέλουν να θάψουν τους άλλους «τρία μέτρα κάτω από τη γη».
Έτσι γεννήθηκε ο νεοναζισμός.
Η επίθεση εναντίον μου και εναντίον του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, έγινε από τον γνωστό μονίμως «αγανακτισμένο» συμπολίτη μας που διαβιεί στην αυλή τοπικού παράγοντα-συκοφάντη. Μια σκηνοθετημένη επίθεση που διοχετεύτηκε αμέσως στα μέσα ενημέρωσης επιρροής του συγκεκριμένου παράγοντα.
Είναι το ίδιο πρόσωπο που πάντα «αγανακτισμένος» παλαιότερα επιτέθηκε στην τότε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Είναι το ίδιο πρόσωπο που επιτέθηκε στο Βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ το 2012 στην Πλατεία Καμπάνας.
Είμαι βέβαιος ότι όσοι ήταν μάρτυρες του επεισοδίου θα το καταδικάσουν. Ή είσαι εναντίον των φαινομένων αναβίωσης του νεοφασισμού ή δεν είσαι.
Είναι αυτονόητο ότι η δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει και αυτά τα φαινόμενα όπως οφείλει.
Πρέπει όμως να ξέρουν οι τοπικοί δήθεν «αγανακτισμένοι»:
Δεν μπορούν να με τρομοκρατήσουν.
Η Δημοκρατία είναι ανίκητη και δεν εκφοβίζεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This