Μητσοτάκης: Από το «Ντιμπέι ρε» στο TikTok, ως το «δρόμο της προόδου για την Ελλάδα» στο facebook

Έπιασε τις αναρτήσεις στα social media μετά το debate ο Πρωθυπουργός

Must Read

«Φωτιά» πήραν τα κινητά του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά το τέλος του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, στο οποίο ο Πρωθυπουργός δεν σημείωσε ιδιαίτερα καλή επίδοση αφού έμεινε έκθετος πολλές φορές, με σαθρά επιχειρήματα και διατυπώσεις, ήταν νευρικός και αμήχανος, ενώ το μόνο που προσπαθούσε να κάνει ήταν να αμυνθεί και να διώξει από πάνω του όλες τις ευθύνες.

Οπότε είπε μετά το τέλος της τηλεμαχίας να «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις, με κάτι που τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα: το επικοινωνιακό σόου.

Αρχικά, χθες αργά το βράδυ, ο κ.Μητσοτάκης μέσω TikTok (σ.σ. του απαγορευμένου από τον ίδιο για τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου) ανέβασε ένα βίντεο το οποίο δείχνει κάποια παρασκήνια από το ντιμπέιτ και τον ίδιο, να φωνάζει προς την κάμερα τη θρυλική ατάκα του Νίκου Αλέφαντου «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι».

@kyriakosmitsotakis_

Ντιμπέι #kyriakosmitsotakis #debate #ekloges2023

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Επίσης, έκανε και έναν μίνι-απολογισμό, με την απαραίτητη αυτοαποθέωση:

«Για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το debate, που σε έναν βαθμό σας καταλαβαίνω, λίγες σκέψεις και τα δικά μου συμπεράσματα. Προσωπικά προσπάθησα καταρχάς να απαντώ στις ερωτήσεις που μου γινόντουσαν γιατί είδα διάφορους αρχηγούς που πετούσαν τη μπάλα στην κερκίδα και βέβαια πρωτίστως να μιλήσω για το μέλλον και όχι τόσο για το παρελθόν. Αυτό που θέλετε να ακούσετε από εμάς είναι τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα 4 χρόνια. Πώς θα δημιουργήσουμε δουλειά, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μια καλύτερη Υγεία, μια πιο ισχυρή πατρίδα».

Σήμερα, μέσω facebook και Twitter μοιράστηκε τον «βασικό» του στόχο της χθεσινής του εμφάνισης, ο οποίος ήταν «να μιλήσω στους πολίτες για το πρόγραμμά μας, για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου για την Ελλάδα και για κάθε πολίτη» και στη συνέχεια έκανε μια «γρήγορη ανασκόπηση των δεσμεύσεών μας».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This