Ο Διονύσης Σαββόπουλος ενσαρκώνει το απεχθές πρόσωπο του κόμματος Μητσοτάκη

Παραμένει μυστήριο πάντως γιατί ζήλεψε ο ΣυΡιζΑ

Must Read

Αν έλεγες σε κάποιον Νεοδημοκράτη πριν από 14 χρόνια πως θα έρθει η στιγμή που ο Διονύσης Σαββόπουλος θα γινόταν το τοτέμ της παράταξης, θα σε έστελνε απευθείας στον ψυχίατρο.

Και όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το κατάφερε και αυτό. Να καταστήσει τον Σαββόπουλο ως το κεντρικό πρόσωπο της προεκλογικής εκστρατείας του, με την βοήθεια φυσικά του ΣυΡιζΑ.

Η αλήθεια είναι πως κάθε έντιμη πολιτική δύναμη θα ντρεπόταν να την εκπροσωπεί ή έστω να την παινεύει ένας τύπος σαν τον Διονύση Σαββόπουλο. Ειδικά όμως για τη Νέα Δημοκρατία κάτι τέτοιο αποτελεί ύψιστη προσβολή.

Αυτό διότι ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε αφιερώσει ακόμα και τραγούδι για να την υβρίσει τον ιδρυτή της παράταξης, εθνάρχη Κωσταντίνο Καραμανλή:

«Ο πρώτος προβοκάτορας απ’ όλους στη ζωή μου

είν’ η αφεντιά σου που αντιγράφει την φωνή μου.

άλλαξες το σώμα μου με έπιπλα και σκεύη

σαν τον αριστεροχουντισμό που σε βολεύει.»

Αποδεικνύεται άλλη μια φορά ότι η ύβρις στον Καραμανλή, είναι διαβατήριο για τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ποιος νεοδημοκράτης στα αλήθεια θα πίστευε ότι θα ηταν τιμή για το κόμμα να στηρίζεται από τον υμνητή του Άκη Τσοχατζόπουλου;

Η παρωδία Σαββόπουλου όμως δεν σταματάει εδώ.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε γράψει ένα τραγούδι – ύμνο για τον σφαγέα αστυνομικών, κακούργο Νίκο Κοεμτζή: Το «μακρύ ζεϊμπέκικο για τον Νίκο».

Αλήθεια, πως νιώθουν οι αστυνομικοί – ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας για αυτό; Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάντως, αρκετοί οι αστυνομικοί που πρόκειται στο κόμμα, εξέφρασαν ευθέως την οργή τους. Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν επηρεάζει και πολύ τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως φυσικά δεν επηρεάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη η σχέση του Διονύση Σαββόπουλου με τους εμπλεκόμενους στο τεράστιο σκανδαλο της Folli-Follie. Άλλωστε, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει φροντίσει να μπει στον πάγο η δίκη των Κουτσολιούτσων

Το φαγοπότι άλλωστε, ήταν κάτι που δεν ενόχλησε ποτέ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η περίπτωση Σαββόπουλου, δεν θα αποτελούσε εξαίρεση…

Αυτό που παραμένει μυστήριο, είναι για ποιον λόγο ζήλεψε ο ΣυΡιζΑ…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This