Πρωτοφανής ισχυρισμός του υπουργού που «έσβηνε φωτιές με πούρα στα χέρια»!

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος εκθέτει βάναυσα την κυβέρνηση με αποκάλυψη – φωτιά!

Must Read

Έχει χαθεί το μέτρο και η ντροπή!

Κύκλοι του τέως υπουργού άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος ακόμα δεν έχει διαψεύσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, προβαίνουν σε έναν πρωτοφανή ισχυρισμό.

Αναφέρει συγκεκριμένα η «διαρροή» από «ανθρώπους του περιβάλλοντος του»:

«Κάποιοι γραφικοί με μεγάλη εμπειρία στη λάσπη και το λαϊκισμό συκοφαντούν για μια φορά ακόμα μια αυτονόητη ενέργεια του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Νίκου Παναγιωτόπουλου, να βρεθεί στα σημεία της πυρκαγιάς και να παράσχει κάθε βοήθεια, φεύγοντας μάλιστα εσπευσμένα από την κηδεία του πατέρα του δημάρχου Θάσου. Δεν είδαμε βέβαια την ίδια σπουδή στη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του από τις περσινές πυρκαγιές στη Θάσο, όπου με παρέμβασή του, επιχείρησαν 17 εναέρια μέσα σώζοντας το νησί»!

Τι θέλουν να πουν πραγματικά οι «κύκλοι του Νίκου Παναγιωτόπουλου»; Ότι ο Νίκος Δένδιας αφήνει την Ελλάδα να καίγεται; Ή ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί να υπερασπίζεται το εθνικό συμφέρον, καθίσταται έρμαιο του κάθε υπουργού που λειτουργεί με όρους ψηφοθηρικούς και όχι εθνικούς;

Αλήθεια, εάν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος – ο οποίος επαναλαμβάνουμε ότι δεν έχει διαψεύσει ακόμα το δημοσίευμα – σηκώνει 17 εναέρια μέσα για να σβήσει φωτιά στην εκλογική του περιφέρεια, ο Χρήστος Στυλιανίδης και ο Τάκης Θεοδωρικάκος τι ακριβώς έκαναν;

Το τι έκανε όμως ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στη Θάσο, το newsbreak.gr το είχε αποκαλύψει έγκαιρα: Θάσος: Με τα πούρα στο χέρι ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος πήγε να σβήσει τη φωτιά!

Ιδού και η φωτό:

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος σβήνει φωτιές με πούρα στα χέρια

Γεγονός που φυσικά αποκαλύπτεται και στη φωτογραφία που σήκωσαν οι ίδιοι οι κύκλοι Παναγιωτοπούλου για να διαφημίσουν τον τέως υπουργό!

Με πούρα στα χέρια έσβηνε τις φωτιές ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This