Σάλος στο Twitter: Δεν ήταν τυχαίο το ζευγάρι που αγόρασε διαμέρισμα με το πρόγραμμα «Σπίτι μου» και τους επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι συναντιέται με τον πρωθυπουργό

Must Read

Μπορεί το πρόγραμμα «Σπίτι μου» να αποδείχτηκε μια ουτοπία «στημένη» από την κυβέρνηση στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη με κύριο χαρακτηριστικό τον εμπαιγμό, ο ίδιος ωστόσο δεν διστάζει να διαφημίσει μέχρι και σήμερα το χαμηλότοκο στεγαστικό δάνειο για το οποίο τελικά έλαβαν έγκριση μόλις 9.766 δικαιούχοι.

Η είδηση ότι ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον 31χρονο Σπύρο και την 29χρονη Ραφαέλλα, που αγόρασαν με το πρόγραμμα ένα διαμέρισμα στο Γαλάτσι κάνει τον γύρο των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Ο Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε μέσα στο σπίτι του ζευγαριού και συνομίλησε μαζί τους, ωστόσο όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε και κατά τη διάρκεια συζήτησης με θέμα την οικονομία, στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, παρουσία του πρωθυπουργού. Μάλιστα, από το πρακτορείο ειδήσεων δεν λείπουν τα στιγμιότυπα με τον θερμό χαιρετισμό του 31χρονου Σπύρου στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter πήρε «φωτιά» από τα ειρωνικά σχόλια για την «τυχαία επιλογή» του Μητσοτάκη…

https://twitter.com/gnomimou40/status/1746900818052202972

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This