Στους «Πρωταγωνιστές» η Ντόρα για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο

«Σήμερα υπάρχουν μονογονεϊκές οικογένειες. Σήμερα υπάρχουν ομόφυλες οικογένειες. Όλα υπάρχουν»!

Must Read

Σεργιάνι έχουν βγει οι πρωτοκλαστάτοι της ΝΔ για να υπερασπιστούν το περιβόητο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων.

Έτσι με τη σειρά της η αδερφή του πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη, θα εμφανιστεί στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη για να υπερασπιστεί την ιδέα του αδερφού της.

Μιλώντας με τον Σταύρο Θεοδωράκη η Ντόρα Μπακογιάννη λέει: «Παλιά χώριζες και σε λέγανε “ζωντοχήρα”. Παλιά η μαμά σου χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο, αν άκουγε ότι η κόρη της παίρνει διαζύγιο. Προτιμούσε να μείνει η κόρη της δυστυχισμένη σε έναν γάμο απ’ ό,τι να πάρει διαζύγιο. Σήμερα ένας στους δύο παίρνει διαζύγιο. Σήμερα υπάρχουν μονογονεϊκές οικογένειες. Σήμερα υπάρχουν ομόφυλες οικογένειες. Όλα υπάρχουν! Τα παιδιά πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα».

Μάλιστα αναφέρεται στην Κρήτη και στον Παύλο Πολάκη: «Η Κρήτη δεν είναι έτσι όπως την παρουσιάζει ο Πολάκης! Ο Πολάκης θέλει να μας πείσει ότι ψήφισαν Κασσελάκη 180 Σφακιανοί, αλλά αυτοί που ψήφισαν Κασσελάκη δεν θα του επιτρέψουν να ανέβει στα Σφακιά εάν ψηφίσει τον πολιτικό γάμο. Είναι γελοία πράματα αυτά! Εγώ πιστεύω ότι η κοινωνία είναι μπροστά».

Προπαγανδίζοντας τον δικαιωματισμό λέει ακόμη: «Εμείς οι πολιτικοί είμαστε παντογνώστες! Τα ξέρουμε όλα! Έχουμε άποψη για όλα! Έχουμε ιδεοληψίες! Όλα τα έχουμε τέλος πάντων! Αλλά για τα ίδια, αυτά τα παιδάκια, τα οποία μεγαλώνουν, είναι τόσο πολύ άδικο να μην μπορούν να νιώσουν την ασφάλεια των δικαιωμάτων τους. Και γι’ αυτό αυτός ο νόμος είναι σωστός νόμος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This