Πλαστοί «υπουργικοί» λογαριασμοί υβρίζουν την Καρυστιανού και ξεπλένουν τον Μίχο

Must Read

Τι μπορεί να συνδέει το εθνικό έγκλημα των Τεμπών με το κοινωνικό έγκλημα του Κολωνού; Φαινομενικά, τίποτα. Πέραν φυσικά όσων υποστηρίζουν πως επιχειρείται συγκάλυψη και στις δύο περιπτώσεις, με «κυβερνητική» παρέμβαση.

Το σενάριο αυτό φαίνεται δυστυχώς να αποκτά σάρκα και οστά. Πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί η σπουδή με την οποία κάποιοι πλαστοί λογαριασμοί στο X, δηλαδή λογαριασμοί που φαινομενικά ανήκουν σε πραγματικά πρόσωπα αλλά πρακτικά πλαστογραφούν ονόματα και φωτογραφίες, να εξυβρίζουν ταυτόχρονα την Μαρία Καρυστιανού και ταυτόχρονα να ξεπλένουν τον Μίχο;

Θα μπορούσε κάλλιστα να οφείλεται σε τρικυμία στο κρανίο.

Το γεγονός όμως ότι οι συγκεκριμένοι πλαστογράφοι δείχνουν να έχουν μία ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένο υπουργό τον οποίο αποθεώνουν τακτικά, μάλλον επιβεβαιώνει την οσμή «άνωθεν» συγκάλυψης και στις δυο υποθέσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This