Πέμπτη 17/6/2021

Η Ρένα Δούρου ξετρελαμένη με την ανηψιά της που (θα) φέρει το όνομά της!

Τρέμε, Αλέξη Τσίπρα! Αν η μία σού κάνει τη ζωή δύσκολη στον ΣΥΡΙΖΑ, φαντάσου να υπάρχει… και δεύτερη!

Και, για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, να πούμε ότι η Ρένα Δούρου, η πρώην περιφερειάρχης και νυν τομεάρχης Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, απέκτησε ανιψιά από τον αδελφό της.

Η Ρένα (Δούρου) junior γεννήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη του Πάσχα που πέρασε, εν μέσω πανδημίας, στερώντας από τη θεία την πρώτη αγκαλιά. Όμως, μόλις χθες, η ευτυχισμένη θεία έμαθε από τους γονείς της μικρής ότι θα βαφτιστεί Ρένα.

«Μόλις μου το ανακοίνωσαν… .Το όνομα αυτής, Ρένα Δούρου, ναι ακόμη μία! Καλότυχη, Ρένα Δούρου junior. Είναι και το δεύτερο ανίψι. Την πήρα στα χέρια μου με την άρση των περιοριστικών μέτρων κι ένιωσα μια ολόγιομη αγκαλιά», είπε στην «Espresso» η πρώην περιφερειάρχης.

Ρένα Δούρου και ανηψιά

Ανίψια και… εγγόνι

Παλιότερα, όσον αφορά τα παιδιά που έχει στο οικογενειακό της περιβάλλον, η Ρένα Δούρου είχε δηλώσει «Για την ώρα, χωρίς να έχω κάνει παιδιά, έχω τη χαρά να έχω εγγόνι από τον γιο του συντρόφου μου. Πρόσφατα απέκτησα και ανιψιό. “Να ο Θανάσης” μου είπε ο αδελφός μου στο μαιευτήριο. Από τότε μετράω αντίστροφα για τη στιγμή εκείνη που θα ακουστεί το όνομα του πατέρα μου, έπειτα από δεκαετίες, στα βαφτίσια του Θανασάκη μας».

Πλέον, η Ρένα, πολύ σύντομα στα βαφτίσια της μικρούλας, θα έχει τη μεγαλύτερη, ίσως, χαρά να ακούσει και το δικό της όνομα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ