Φουλ επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: «Μην ανοίγετε το καπάκι του υπονόμου, γιατί ο πρώτος που θα πέσει μέσα θα είστε εσείς» (video)

Must Read

Δριμεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του «παρακράτους» εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Ο πρώην Πρωθυπουργός έκανε λόγο για κυβέρνηση «χάρτινο τσίρκο» και «καλοδουλεμένη μηχανή προπαγάνδας και λάσπης», ενώ ανέβασε τόνους, αναφερόμενος στην Προανακριτική Επιτροπή:

«Η καλοστημένη μηχανή προπαγάνδας δεν αρκείται στην παραποίηση. Βάζει στο στόχαστρο, με μεθόδους μαφίας & παρακράτους, τον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του αλλά στην πραγματικότητα εγώ είμαι ο στόχος. Τους έχω πει πολλές φορές, θα το ξαναπώ και σήμερα: Αν δεν είναι θρασύδειλοι, εδώ είμαι».

Και δεν έμεινε εκεί, αλλά χρησιμοποίησε τα… βαριά όπλα: «Μη κουράζονται και μη φθείρονται, χρησιμοποιώντας το παρακράτος των μαφιόζικων υποκλοπών και τις μεθόδους των υπόδικων εκδοτών και επιχειρηματιών που τους στηρίζουν. Αν πιστεύουν ότι τους ευνοεί ένα ριμέικ του 1989 ας διευρύνουν το κατηγορητήριο να με συμπεριλάβουν. Αν όμως δε το τολμούν, να σταματήσουν αυτόν το κατήφορο τώρα».

Περί προπαγάνδας: «Στο μοναδικό τομέα που η κυβέρνηση της ΝΔ παίρνει άριστα είναι αυτός της προπαγάνδας. Έχουν στήσει μια καλοδουλεμένη μηχανή προπαγάνδας και λάσπης. Καλολαδωμένη, συντονισμένη, χορτασμένη με εκατομμύρια ευρώ, με ειδικότητα να κάνει το άσπρο-μαύρο».

Ο Αλέξης Τσίπρας συνέστησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην αποποιείται των ευθυνών του για την κατάσταση τη οικονομίας: «Μην μετατρέπετε κύριε Μητσοτάκη τη πολιτική ζωή σε βούρκο, μόνο και μόνο για να ξεφύγετε από τις δικές σας ευθύνες για τη καταστροφή της οικονομίας. Μην ανοίγετε το καπάκι του υπονόμου. Γιατί ο πρώτος που θα πέσει μέσα θα είστε εσείς. Εγώ δε πρόκειται να ακολουθήσω».

Novartis και ΜΜΕ

Στον τρόπο με τον οποίο καλύφθηκε, (ή συγκαλύφθηκε, διαλέγει και παίρνει κανείς) η απόφαση των Αμερικανών για τη Novartis αναφέρθηκε επίσης ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας φαρμακερά βέλη για τα «φιλικά» μέσα που προσπάθησαν να περάσουν στην αντεπίθεση (σ.σ. δείτε τη σημερινή συνέντευξη Σαμαρά για παράδειγμα)!

«Χθες για παράδειγμα, βγήκε μια είδηση κόλαφος για την υπόθεση της Νovartis… Και αντί η είδηση να είναι ότι ομολόγησε την ενοχή της και το σκάνδαλο η Novartis, αντί η είδηση να είναι τα 310εκ. για τη διαφθορά και τις μίζες την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά, η είδηση ήταν και μάλιστα πανηγυρικά: Συμβιβάστηκε η Νovartis δεν υπάρχει πια σκάνδαλο… Είναι απίστευτο αλλά έτσι είναι: Σκάνδαλο στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο το πλανήτη, σκευωρία όμως και όχι σκάνδαλο στην Ελλάδα».

  • Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. (Στάδιο Ξιφασκίας, Ελληνικό, 27.06.2020):

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This