Βλέπουν τα «σκούρα» και… τρέχουν να «ξεπλύνουν» τον Σαμαρά

Must Read

Μετά την απόφαση-κόλαφο για τη Novartis και το διαφαινόμενο «Βατερλώ» στην Προανακριτική Επιτροπή, τα γρανάζια «διάσωσης» του πρώην Πρωθυπουργού τέθηκαν σε λειτουργία. Γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαίο το timing της εμφάνισης του Αντώνη Σαμαρά στο συγκρότημα Μαρινάκη.

Μιλώντας στα «ΝΕΑ» με αφορμή τις εξελίξεις στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής και στον απόηχο της ηχογραφημένης συνομιλίας Παππά-Μιωνή, κάνει αρχικά ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα:

«Κανένα παραδικαστικό κύκλωμα δεν μπορεί να εκτελέσει τα σχέδιά του δίχως πρόθυμους επίορκους δικαστές και κανένα παρακρατικό κύκλωμα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να το ξέρει ο επικεφαλής».

Χαρακτηρίζει «γραφικό» τον Νίκο Παππά, με αφορμή το ηχογραφημένο που παρουσίασε ο Μιωνής, ενώ η αναφορά του στην «καρέκλα της εξουσίας», είναι απλά αστεία, αν σκεφτεί κανείς το τι καταλογίζεται εναντίον του:

«Τι να πω εγώ; Τα είπε και τα παραδέχθηκε μόνος του ο γραφικός κ. Παππάς. Ό,τι εξηγήσεις και να προσπαθεί να δώσει αλλάζοντας θέσεις κάθε μέρα, δεν πείθουν κανένα. Μαγαζί και παραμάγαζο, με ατζέντες, εκβιασμούς, απειλές, χυδαιότητες και συκοφαντίες, όλα για την καρέκλα της εξουσίας».

Και συνεχίζει ανεβάζοντας τους τόνους και απειλώντας ότι θα μιλήσει στη Βουλή για όλους και για όλα:

«Από την αρχή της άθλιας αυτής υπόθεσης κατονόμασα τη συμμορία και τους είπα ότι θα τους πάω μέχρι τέλους. Τότε ειρωνεύονταν. Τώρα κατέρρευσαν. Και όπως είδατε, στην Επιτροπή ο Ρασπούτιν και η παρέα του το έβαλαν στα πόδια. Τώρα πια όλοι καταλαβαίνουν τι έγινε και όλοι αναγνωρίζουν τα πρόσωπα των σκευωρών. Σε λίγο η προανακριτική θα βγάλει το πόρισμά της. Τότε θα μιλήσω στη Βουλή για όλους και για όλα».

Όσο για την απόφαση της αμερικανικής δικαιοσύνης για τη Novartis; Παρότι όλα αποδεικνύουν και επιβεβαιώνουν τις σκανδαλώδεις μίζες και την εμπλοκή Ελλήνων πολιτικών, αυτός συνεχίζει να μιλά για «σκευωρία» του Τσίπρα και κάνει μάλιστα και υποδείξεις:

«Αυτή είναι η πλήρης απόδειξη της σκευωρίας, και με τη βούλα της αμερικανικής κυβέρνησης. Αντί να ψάξουν από το 2017 τα κυκλώματα και τους λογαριασμούς του ιατρικού κόσμου, άλλαξαν την ατζέντα. Στοχοποίησαν, υπό τις εντολές Ρασπούτιν, τους πολιτικούς αντιπάλους με σκοπό την εξυπηρέτηση των άθλιων σχεδίων του κ. Τσίπρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This