Καμμένος: «Ο δικτάτορας Ερντογάν θέλει θερμό επεισόδιο για να σύρει την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» (video)

Must Read

Ο πρώην Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου. Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τη χαρακτηριστική ατάκα «ο δικτάτορας Ερντογάν επιδιώκει θερμό επεισόδιο με στόχο να σύρει την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», έδωσε το στίγμα.

Ο κ.Καμμένος θύμισε την ελληνική αντίδραση του 2018, όταν η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» είχε κόψει τα καλώδια του τουρκικού Barbaros και πρόσθεσε: «Οποιοσδήποτε παραβιάσει την εθνική μας κυριαρχία, πρέπει να λάβει άμεσα απάντηση».

Για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών με τη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου δήλωσε πως είναι καλή, αρκεί να συνδυαστεί με μία ανάλογη συμφωνία με την Κύπρο. Και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να μείνει ακάλυπτη η ζώνη ανατολικά του 28ου μεσημβρινού. Η Ελλάδα δεν πρέπει να δεχθεί μειωμένη επήρεια των νησιών».

Για το ελληνικό αίτημα σύγκλησης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σημείωσε: «Πρέπει να γίνει επίκληση των όρων για κοινή ευρωπαϊκή άμυνα, προκειμένου να καταλάβει ο Ερντογάν ότι κάνει επιθετική ενέργεια όχι μόνο κατά της Ελλάδας αλλά και κατά της Ε.Ε.».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This