Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Δένδιας-Αναστασιάδης: «Κοινή γραμμή Κύπρου και Ελλάδας για αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Στην Κύπρο βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε μια κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα και με τις προκλήσεις των Τούρκων να είναι συνεχείς στην ελληνική και την κυπριακή υφαλοκρηπίδα.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακή Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης υποδέχθηκε τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών κάνοντας λόγο για στενή συνεργασία και συντονισμό μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου: «Με τον ΥΠΕΞ της Ελλάδος Νίκο Δένδια είχαμε σήμερα μια άκρως παραγωγική συνάντηση, συζητώντας την κοινή γραμμή Κύπρου και Ελλάδας για αντιμετώπιση των Τουρκικών προκλήσεων και αποκλιμάκωση της έντασης στην περιοχή», ανέφερε ο κ.Αναστασιάδης.

Από την πλευρά του ο Νίκος Δένδιας ανήρτησε στο twitter: «Έγινα δεκτός πριν από λίγο από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, με τον οποίο συζητήσαμε για τη στενή συνεργασία και τον συντονισμό  Ελλάδας και  Κύπρου στους τομείς της περιφερειακής σταθερότητας και ασφάλειας».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ