«Βολές» Πατούλη για την υγειονομική πολιτική και το χαλαρό άνοιγμα στον τουρισμό

Must Read

Ευθεία βολή στην υγειονομική πολιτική και στα χαλαρά προληπτικά μέτρα της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, παίρνοντας αποστάσεις από τη στάση εφησυχασμού που προκάλεσε έξαρση του κορωνοϊού.

Χωρίς να κρύβει τα λόγια του, υποστήριξε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος έμμεσα στις ειδυλλιακές εικόνες στο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνη: «Το μεγαλύτερο λάθος ήταν η τουριστική ελευθερία. Θα έπρεπε να επενδύσουμε στον ασφαλή τουρισμό με υγειονομικά πρωτόκολλα»!

Ο περιφερειάρχης αρνήθηκε ότι οι διαπιστώσεις του ενέχουν πολιτικές αιχμές, ωστόσο, όπως παρατηρούν στελέχη της Περιφέρειας, προσθέτουν ακόμα έναν ενοχλητικό κρίκο στη συστηματική κριτική που δέχεται η κυβέρνηση, ότι μετά την πρώτη συνετή αντιμετώπιση της πανδημίας έχασε τελείως τον έλεγχο.

Ο Γ. Πατούλης πάντως αποποιήθηκε κάθε ευθύνη για τα μαζικά κρούσματα στον οίκο ευγηρίας του Αγίου Παντελεήμονα, ισχυριζόμενος αόριστα ότι το παιχνίδι χάνεται στο πεδίο των αρμοδιοτήτων. Με άλλα λόγια, πέταξε την μπάλα εκτός γηπέδου, κάνοντας λόγο για «κάποιον φροντιστή» που μετέδωσε τον ιό, ανοίγοντας υγειονομική τρύπα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This