Σ. Μισέλ: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία»

Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε

Must Read

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία για τη συνέχιση των μονομερών πράξεων και της εχθρικής ρητορικής», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

«Το παιχνίδι γάτας και ποντικιού μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας πρέπει να σταματήσει. Τον Οκτώβριο, ορίσαμε μια θετική ατζέντα, απλώσαμε το χέρι μας. Η Τουρκία πρέπει να σταματήσει τις προκλήσεις της, την εχθρική ρητορική της», τόνισε ο Μισέλ.

Και συνέχισε: «Τείναμε το χέρι μας στην Τουρκία τον Οκτώβριο και η αξιολόγησή μας είναι αρνητική με την διαπίστωση της συνέχισης των μονομερών ενεργειών και της εχθρικής ρητορικής. Θα έχουμε μία συζήτηση κατά την διάρκεια της ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής στις 10 Δεκεμβρίου και είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε τα μέσα που διαθέτουμε» για να επιβάλουμε κυρώσεις για την κατάσταση, δήλωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This