Ντροπή! Έλληνες Ευρωβουλευτές αρνήθηκαν να ψηφίσουν κατά των Γκρίζων Λύκων

Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ και του ΚΚΕ (απείχε από τη διαδικασία)

Must Read

Και όμως είναι αλήθεια. Έλληνες ευρωβουλευτές αρνήθηκαν να ψηφίσουν πρόταση για τον χαρακτηρισμό της τουρκικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων ως τρομοκρατική οργάνωση!

Αδιανόητη μπορεί να χαρακτηριστεί η ενέργεια των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ και του ΚΚΕ (απείχε από τη διαδικασία), να μην υπερψηφίσουν πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην οποία ανήκουν οι Σαλβίνι, Λεπέν κ.α., με τίτλο «Στρατηγική της ΕΕ για την Ένωση Ασφάλειας».

Σύμφωνα με αυτήν, οι Γκρίζοι Λύκοι χαρακτηρίζονται τρομοκρατική οργάνωση, το αυτονόητο δηλαδή που όλοι γνωρίζουν. Επίσης, στο ίδιο ψήφισμα ζητείτο η διακοπή της χρηματοδότησης, η διενέργεια σκληρών ελέγχων σε ιμάμηδες και τζαμιά, καθώς και η υιοθέτηση της πολιτικής που εφαρμόζει η Αυστραλία ως προς τους παράνομους μετανάστες, με επαναπροωθήσεις και αυστηρά φυλασσόμενα θαλάσσια σύνορα.

Η πρόταση υπερψηφίστηκε μόνο από τον ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης Ε. Φράγκο και από τους ανεξάρτητους Γ. Λαγό και Α. Κωνσταντίνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός των Γκρίζων Λύκων, με τη συγκεκριμένη πρόταση ανάλογος χαρακτηρισμός δινόταν και σε άλλες ισλαμιστικές οργανώσεις, όπως η Μουσουλμανική Αδελφότητα, η οποία κινεί τα νήματα της τρομοκρατίας στην Μέση Ανατολή και αποτελεί το «μακρύ χέρι» της Άγκυρας σε συμμαχικές της Ελλάδας χώρες, όπως η Αίγυπτος και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Με την απαράδεκτη στάση τους, οι Έλληνες Ευρωβουλευτές στην πράξη έδωσαν άφεση αμαρτιών στους Γκρίζους Λύκους και σε όλες τις άλλες εξτρεμιστικές οργανώσεις, αρνούμενοι να ψηφίσουν θετικά στις σχετικές τροπολογίες. Το εν λόγω ψήφισμα, πέρα από τις ομάδες των Σαλβίνι και Λεπέν, ψηφίστηκε επίσης μόνο από κάποια μεμονωμένα στελέχη του Λαϊκού Κόμματος και των Σοσιαλιστών, όχι πάντως Έλληνες.

Στο μεταξύ, ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης  και της ομάδας του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος, με επείγουσα επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ καλεί σε εγρήγορση και ζητά ενημέρωση για τις προσπάθειες από την Τουρκία να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This