Όταν ο πιτσιρικάς Μακάριος Λαζαρίδης πούλησε λαχεία στον Μιλτιάδη Έβερτ

10 χρόνια από τον θάνατο του Μιλτιάδη Έβερτ

Must Read

Εάν σας λέγαμε ότι νυν βουλευτής γνώρισε κάποτε τον Μιλτιάδη Έβερτ πουλώντας του λαχεία, θα το πιστεύατε; Κι όμως έγινε.

Εκπληξη για τους υποστηρικτές του ήταν η παιδική φωτογραφία που ανέβασε χθες στον λογαριασμό του στο Facebook, τιμώντας τη μνήμη του Μιλτιάδη Έβερτ, ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης. Είναι επτά ετών, με πλούσια κόμη, και κοιτάζει με θαυμασμό τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ., τον αείμνηστο Μιλτιάδη Έβερτ.

«Είναι 10 χρόνια χωρίς τον Μιλτιάδη Εβερτ. Τιμώ τη μνήμη του, λοιπόν, με μια φωτογραφία μαζί του, 45 χρόνια πριν. Το μακρινό 1976. Εκείνος υφυπουργός Οικονομικών και εγώ 7 ετών και ένθερμος υποστηρικτής του Α.Ο. Καβάλα. Τον είχα επισκεφτεί για να βοηθήσει οικονομικά, μέσω των κρατικών λαχείων, την αγαπημένη μου ομάδα. Και το έκανε» λέει ο Μακάριος Λαζαρίδης, δημοσιοποιώντας το υπέροχο αυτό φωτογραφικό ντοκουμέντο της ζωής του.

Στις σκέψεις μας

Ωστόσο τον φίλο του, πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. Μιλτιάδη Έβερτ, θυμήθηκε με ανάρτησή του χθες και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. «Σαν σήμερα, πριν από 10 χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο Μιλτιάδης Έβερτ. Υπήρξε πρόεδρος της Ν.Δ. και σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της παράταξής μας. Παραμένει πάντα στις σκέψεις μας με αγάπη και ευγνωμοσύνη για την προσφορά του» έγραψε ο αντιπρόεδρος, που είχε στενή φιλική σχέση με τον αείμνηστο Έβερτ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 9 Φεβρουαρίου 2011.

Ο Μιλτιάδης Έβερτ πορεύτηκε βαδίζοντας στα χνάρια της παράδοσης της μεγάλης σχολής του Κωνσταντίνου Καραμανλή. «Η παράταξή μας -και η ιδεολογία της- ήταν πάντα σταθερός υποστηρικτής της αναγκαιότητας της κοινωνικής αλληλεγγύης και δικαιοσύνης, στοιχεία εξάλλου που υπογραμμίζουν τον παραδοσιακό λαϊκό χαρακτήρα της» έλεγε κάποτε ο Μιλτιάδης Εβερτ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This