Πέμπτη 13/5/2021

Νέα απίστευτο «καπέλωμα» της Σακελλαροπούλου από τον Μητσοτάκη!

Της φέρεται σαν να είναι μετακλητή υπάλληλός του

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου, Πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο.

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε στον Πρίγκιπα Κάρολο την πρόσκληση να παραστεί στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, για να τιμηθεί η συνεισφορά της Βρετανίας στον αγώνα για την ανεξαρτησία.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος τόνισε την αγάπη του για την Ελλάδα και ανέφερε τη δράση του φιλανθρωπικού ιδρύματος Prince’s Trust International στη χώρα μας. Απάντησε δε θετικά στην πρόσκληση να έρθει την 25η Μαρτίου στην Ελλάδα, σημειώνοντας όμως ότι η οριστική του απάντηση εξαρτάται από την εξέλιξη της πανδημίας.

Η επικοινωνία του Μητσοτάκη με τον Κάρολο συνιστά ένα ακόμη «καπέλωμα» της Προέδρου της Δημοκρατίας, που έρχεται σαν συνέχεια στην πρόσκληση προς τον Πούτιν. Ο πρωθυπουργός φέρεται στην Σακελλαροπούλου σαν να είναι μετακλητή υπάλληλός του. Μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο η Αρχηγός του Κράτους καλεί τους ομολόγους της… Η Σακελλαροπούλου όμως είναι μόνο για τα μικρά και ασήμαντα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ