Επικίνδυνοι: Ανοίγουν τα σύνορα με τα Σκόπια την ώρα που τα θερίζει ο κορωνοϊός!

Εθνικό έγκλημα αποκάλυψε ο... Ζάεφ!

Must Read

«Έχω καλές σχέσεις με τον Κυριάκο. Συμφωνήσαμε και ανοίγουν (αύριο) οι μετακινήσεις προς Ελλάδα»!

Με αυτή τη δήλωση του, ο σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ αποκαλύπτει ένα εθνικό έγκλημα, το οποίο συνιστά επανάληψη του εθνικού εγκλήματος πέρυσι το καλοκαίρι το οποίο οδήγησε στο δεύτερο, φονικό κύμα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία, τα Σκόπια βρίσκονται στην τέταρτη – πέμπτη θέση στον κόσμο σε θανάτους από κορωνοϊό, αναλογικά με τον πληθυσμό τους! Και όμως, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται ότι δεσμεύτηκε απέναντι στον Ζάεφ, ότι θα ανοίξει τα σύνορα! Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε ποια η άποψη των λοιμωξιολόγων για την συγκεκριμένη κίνηση.

Ανάλογες δηλώσεις έκανε και στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο κ. Ζάεφ, όπου εξήρε τις καλές σχέσεις που έχει με τον κ. Μητσοτάκη. «Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και με τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας (σ.σ.: ο Μητσοτάκης) επικοινώνησε πολλές φορές μαζί μου και η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που μας βοήθησε, διότι είμαστε μία μικρή χώρα, χωρίς πρόσβαση σε υλικό, όπως φάρμακα κ.λπ.» είπε. Έκανε γνωστό, επίσης, πως η Ελλάδα έστειλε πολύτιμο εξοπλισμό, αξίας 2.600.000ευρώ, στη Βόρεια Μακεδονία. Ερωτηθείς αν εξακολουθούν να υπάρχουν αντιθέσεις ως προς τη Συμφωνία στη χώρα του, ο κ. Ζάεφ είπε πως «το κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης είναι ακόμα κατά, καθώς επίσης κι άλλα, αλλά είναι μειοψηφία, και όλο και μειώνονται οι πολέμιοι της Συμφωνίας, γιατί ένιωσαν τα οφέλη».

Στο μεταξύ, ο Ζόραν Ζάεφ μετά τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη, και κατόπιν συμφωνίας μαζί του, ανάρτησε στον λογαριασμό του στα social media ότι αύριο ανοίγουν οι μετακινήσεις από τη χώρα του προς την Ελλάδα, με τα ίδια μέτρα που ισχύουν και για τις μετακινήσεις προς τη Σερβία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This