Έτοιμος να ηγηθεί της κεντροαριστεράς ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αφανής αγωνιστής του σοσιαλισμού

Must Read

Όπως ο Λένιν ξεκίνησε από τα καταγώγια της Βιέννης, όπου διατηρούσε στενή σχέση με τον Αδόλφο Χίτλερ και εξελίχθηκε σε ηγετική φυσιογνωμία του παγκόσμιου σοσιαλισμού, έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης βήμα προς βήμα αποδεικνύεται ο εν δυνάμει ηγέτης της ελληνικής κεντροαριστεράς.

Σε αντίθεση μάλιστα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Γιάννο Παπαντωνίου οι οποίοι διατυμπάνιζαν ότι αγωνίζονταν για τον σοσιαλισμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπήρξε ο αφανής σκαπανέας από τα σπλάχνα της κοινωνίας, που σφυρηλάτησε την πορεία του από τα άδυτα της εθνικιστικής δεξιάς, στην αγκαλιά του Νίκου Καρανίκα.

Κέρδισε την συμπάθεια των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ με το σπαθί του μαγεύοντας ακόμα και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδο και τώρα ξεδιπλώνει τις πολιτικές του αρετές για να αγκαλιάσει και τον χώρο αριστερά του κινήματος.

Ο ύμνος του Νίκου Καρανίκα στις ηγετικές αρετές του Άδωνι Γεωργιάδη, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι. Όπως άλλωστε και οι ύμνοι του Άδωνι στην συμφωνία του Κοτζιά, που «διασφάλισε το όνομα της Μακεδονίας».

Με σημερινό tweet μάλιστα φαίνεται ότι αφήνει πίσω του οριστικά τον χώρο της δεξιάς, αποκηρύσσοντας τους δεξιούς ψηφοφόρους, ανοίγοντας έτσι τα φτερά του για την πραγματική πολιτική του Ιθάκη. Αριστερά του Ψαριανού και δεξιά του Φίλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This