Ο Τσιάρας προκαλεί «βλέποντας» παρανόηση πίσω από τον… ξεσηκωμό των βουλευτών κατά του νομοσχεδίου για την συνεπιμέλεια!

O υπ. Δικαιοσύνης, με περιφρονητικό ύφος, δήλωσε πως, όσοι διαμαρτύρονται, δεν έχουν διαβάσει το νομοσχέδιό του

Must Read

Σε περιφρονητικές δηλώσεις για το πολιτικό προσωπικό της χώρας προέβη ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι βουλευτές δεν είχαν διαβάσει το νομοσχέδιό του για τη συνεπιμέλεια τέκνων, που ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη, εν μέσω θυελλωδών αντιδράσεων και «γαλάζιων» διαρροών.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του υποστήριξε ότι οι περισσότεροι από τους βουλευτές που πήραν τον λόγο στη σχετική συζήτηση στη Βουλή «δεν είχαν διαβάσει το νομοσχέδιο». «Δεν υπάρχει υποχρεωτική συνεπιμέλεια. Υπάρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση, που δίνει το δικαίωμα στα παιδιά να μεγαλώνουν με τη φυσική παρουσία και των δύο γονιών» ισχυρίστηκε. «Όταν μιλάμε για από κοινού και εξίσου άσκηση γονικής μέριμνας, δεν μιλάμε για ισόχρονο ούτε για εναλλασσόμενη κατοικία, όπως ισχυρίστηκαν πολλοί βουλευτές της αντιπολίτευσης, δείχνοντας ότι δεν είχαν διαβάσει το νομοσχέδιο», υποστήριξε ακόμη.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι ο υπουργός «παρέλειψε» να αναφερθεί στην Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής που αναφέρθηκε επίσης σε εναλλασσόμενη κατοικία. Το βασικό ερώτημα που τίθεται εν προκειμένω, είναι εάν ο Κώστας Τσιάρας κατηγορεί για άγνοια τους ίδιους του τους βουλευτές, και δη τις δύο αντάρτισσες Μαριέττα Γιαννάκου και Όλγα Κεφαλογιάννη, οι οποίες εξέφρασαν ανοιχτά τις αντιρρήσεις τους, τολμώντας να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Βεβαίως, εάν η καταγγελία αυτή ευσταθεί, ξυπνά μνημονιακές μνήμες, όταν οι βουλευτές δεν προλάβαιναν να διαβάσουν το Μνημόνιο που ψήφιζαν. Πάντως, υποστηρίζοντας το νομοσχέδιό του μέχρι κεραίας ο Κώστας Τσιάρας χαρακτήρισε «αναμενόμενο» «ένα θέμα με τεράστια κοινωνική ένταση και πολύ ανθρώπινο πόνο να προσλαμβάνεται διαφορετικά ακόμη και από βουλευτές του ιδίου κόμματος». Άφησε μάλιστα εκ νέου αιχμές κατά άπασας της αντιπολίτευσης που καταψήφισε. «Δυστυχώς, τα κόμματα δεν στάθηκαν αντάξια στην περίσταση», δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This