Τι τρομερές αμαρτίες πληρώνουμε, για να έχουμε υπουργό ανάπτυξης τον Άδωνι Γεωργιάδη;

Ο ΥπΑνάπτυξης Γεωργιάδης αποθεώνει τους ολιγάρχες μπαταχτσήδες και προαναγγέλει λουκέτο στις μικρομεσαίες!

Must Read

Είμαστε ένα έθνος αμαρτωλών. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η τιμωρία που μας έχει στείλει ο Θεός, στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μιλάμε για τον άνθρωπο που ενώ προαναγγέλλει δημοσίως λουκέτο σε μικρές επιχειρήσεις, παρά το ότι αυτές αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας, παρουσιάζει – επίσης δημοσίως – μπαταχτσήδες ολιγάρχες, ως «εθνικούς ευεργέτες»!

Ο Άδωνις με την ευεργέτιδά, της γνωστής οικογένειας που κούρεψε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε δάνεια!

Ενδεικτικό το παράδειγμα της ευτυχισμένης στιγμής του ΥπΑνάπτυξης, αγκαλιά με την κ. Θεοχαράκη. Την κυρία Θεοχαράκη, της οποίας οι οικογενειακές επιχειρήσεις πέτυχαν κούρεμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στα δάνεια τους. Συνθλίβοντας κάθε έννοια ισονομίας, ανταγωνιστικότητας, και φυσικά επιβαρύνοντας τον Έλληνα φορολογούμενο που κλήθηκε να καλύψει τα θαλασσοδάνεια της οικογένειας Θεοχαράκη κι άλλων ολιγαρχών με το αίμα και τον ιδρώτα του.

Κυρίως όμως, λόγω ακριβώς αυτών των θαλασσοδανείων, η Ελλάδα αναγκάζεται και δανείζεται ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να είναι η πιο χρεωμένη χώρα στον πλανήτη! Με τον τεράστιο εθνικό κίνδυνο που συνεπάγεται αυτή η υπερχρέωση.

Και όμως, ο κύριος Γεωργιάδης, ο αρμόδιος υπουργός ανάπτυξης, παρουσιάζει αυτό το τρανταχτό δείγμα αναξιοκρατίας, ασυδοσίας, αντιπαραγωγικότητας και εθνικά επιζήμιας επιχειρηματικής δράσης, ως «μοντέλο»!

Ο Θεός να μας λυπηθεί…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This